Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan kezdte a hozzátáplál...

Ki hogyan kezdte a hozzátáplálását ?

Figyelt kérdés

Mindenki véleménye érdekel, legyen az anyatejes vagy tápszeres.

Hanyadik hónap, és mivel stb…

Minden érdekel!

Előre is köszönöm azoknak akik megosszák velem tapasztalataikat!:))

2022. aug. 20. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Tápszeres gyereknél 4 hónaposan kezdtük. Ebédre adtam neki 2-3 kiskanálnyi tököt de ugyanúgy kapott tápszert. Ezt pár napon keresztül kapta, aztán pár napig kapott almát. Aztán már amikor megevett mondjuk 10 ml pürét akkor annyival kevesebb tápszert kapott. Ahogy szokta az új ízeket mindig egy picit többet kapott püréből és kevesebbet tápszerből. Én nem siettem a kiváltással. Volt szerintem 1.5 hónap is mire az ebédet kiváltottuk. Aztán már próbálkoztam a vacsorával is, hogy inkább püré vagy tejpép legyen, mert elalváshoz úgyis tápszert kapott. Aztán a tízórait is kezdtem lecserélni szépen és végül ki is váltottuk őket. Most majdnem 2 éves és ébredés után tejitalt kap, aztán reggelizik, 10 körül van valami kis tízórai, fél 12 körül ebédel, aztán fekszik aludni, 3-4 között uzsonna és fél 7-7 körül vacsi. Elalváshoz tápszert kap.
2022. aug. 20. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

7hónaposan

BLW-zünk

Elsőnek párolt zöldségeket kapott sült hússal

2022. aug. 20. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
6,5 hónaposan, blw anyatejes babával. Rántottát kapott avokádós kenyérrel. Vacsira pedig brokkolit édesburgonyával és tofut. Nagyon ízlett neki.
2022. aug. 20. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Tápszeres volt 4 hónapos korától, mi 5 hónaposan kezdtük, pürékkel. Alma, répa, tök, burgonya, és így szépen sorba mindent. Szerettem amikor már főztem neki normálisan, hagymadinsztelés, kis fűszerek stb, pürésítettem azt is, de egyre kevésbé. Darabosakkal olyan 8 hónaposan próbálkoztunk, reszelt sajt, keksz, vajaskenyér, tojásrántotta stb. Szépen lassan, de belejöttünk:) most 2,5 éves, mindenevő.. fokhagymás tejfölös szósz, pörkölt, rántott dolgok, rakott ételek, melegszendvics, bundáskenyér,levesek, szeret mindent szerencsére:)
2022. aug. 20. 19:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2022. aug. 20. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

6,5 hónapos volt, blw baba, elvett az asztalról egy kenyeret.

Blw szabályoknak megfelelően kap mindent.

2022. aug. 20. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Anyatejes baba, 6. hónap, először reszelt almát kapott, de az őszibarack püré jobban bejött neki. Úgy alakult, hogy egy hét múlva már csak villával törtem neki és elég hamar átállt a darabos ételekre is. Te látod a saját babádon, mi tetszik neki, ha eszi a darabosat, ne ijedj meg attól, ha mindenki más azt mondja, hogy ennyi idősen szigorúan pépet kellene még ennie ;).
2022. aug. 20. 23:58
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Nahát...mennyi haszontalan válasz van. Csak tudnám, hogy miért lett mindenki lepontozva? Úgy szeretném ha egyszer egy ilyen lepontozós megindokolná, hogy miért is tartja haszontalannak a válaszokat...
2022. aug. 21. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
8. Ugye? A pürés is hülye meg a blw-s is. Tökéletesen mutatja, hogy a mai világban jót nem tudsz tenni.
2022. aug. 21. 10:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem én pontozom le!

Nekem is mindig lepontoznak bármire válaszolok…

Nem tudom mi értelme …

2022. aug. 21. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!