Hol tudnék olcsón esernyőre csukható nagyon könnyű új sportbabakocsit venni, amin esetleg van napfényvédő is és lehet hozzá esővédőt is kapni?
Figyelt kérdés
Vagy túl nagyok az igényeim?2010. szept. 24. 09:15
1/4 anonim válasza:
Én ugyanilyet keresek + legyen dönthető a háttámla!
Kíváncsi vagyok a válaszokra! Néha én is úgy érzem, hogy nagyok az elvárásaim... :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Ha budapesti vagy környéki vagy, akkor tudom ajánlani a Soroksári úton levő Baby Outletet. Új dolgok vannak ott, a Brendon áraihoz képest olcsón. Elég nagy a babakocsi kínálatuk. Én annak idején ott vettem. De ha használtat szeretnél, akkor szerintem nézegesd a teszveszt, vaterát esetleg az expressz.hu-t.
3/4 anonim válasza:
Milyen összegben gondolkozol??
4/4 anonim válasza:
előző vok: Bp. Minimamó babaáruház. Lehet rendelni neten is ha nem laksz Pesten. Viszonylag olcsó áraik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!