Miben altatjátok a babátokat?
Figyelt kérdés
1.5 hetes a babám, bent 24-26 fok van. hosszú body+rugi+duplarétegű pamuttakaróval takarom. ez így jó, vagy kellene rá még sapka vagy kesztyű? hidegek a kezei mindig, nem takarom be, mert a fejére lökné a takarót. plusz a hálózsáknak se lenne ujja, ha abban aludna...2022. aug. 12. 20:44
21/23 anonim válasza:
Szabad takarót használni, csak megfelelően. Nem kell butaságot mondani, hogy nem lehet. Igaz, mi nem Magyarországon élünk, de mind a kórházban, mint pedig az itteni védőnő megtanított minket a helyes használatára, illetve persze arra, hogy kell a kiságyat elkészíteni. A takarókat (hőmérséklet függő milyen vastag) be kell tűrni a matrac alá, szorosan. Ez pici babák nem hogy nem bánják, de szeretik is, mivel szorosan vannak, akárcsak az anyaméhben. Ez persze később változik(hat), a mi babának se szereti, ha a kezei be vannak takarva.
Egyébként szerintem is sok az öltözet. Tudom, nehéz ez. Én is sokat filózom, de a neten megvan ez (képekkel illusztrálva), lásd: [link]
22/23 anonim válasza:
21. Én is külföldön élek, nekem is a kórházban mondták a “butaságot”, vagyis hogy nem szabad. A betűrős technikának köszönhetően minden évben meghal pár baba. Mi lenne, ha nem kezdenénk el butaságozni egyből, hanem mondjuk utána olvasnál? Gondolom Anglia nálatok a külföld, ott szoktak ilyeneket terjeszteni.
23/23 anonim válasza:
Én a 9 hónapos Kicsi Fiam egy rövid ujjú bodyban és egy rövid nadrágban altatom. Nem fázik egész éjjel, bár én mindig azt gondolom, így textil pelenkával folyton betakarom, Férjem szerint melege van, ne tegyék Rá takarót! Mindig Neki van igaza... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!