Miben altatjátok a babátokat?
9 honapod volt felkszulnod, latom csak a Facebook nyomogatas ment 😡
Meg akarod olni azt a szerencsetlen gyereket ?
Olvastal a bolcsohalalrol ? Hogy a legnagyobb kockazat a tulmelegedes?
Hogy 18- max.20 fok a MAXIMUM amiben biztonsagos aludnia az ujszulottnek ?
Hogy , hol adjak le a hot ?
Hogy miert hideg a keze ?
A tuloltoztetessel tulmelegited, ergo eletveszelybe sodrod, megolheted vele.
24-26 fokban egy nagyon lenge rovid body. Ennyi. A takargatast meg foleg feljtsd el.
Persze tudjuk elso gyerek, de azert legalabb olvastal volna alap dolgokrol, konyorgom.
Azért ne bántsátok. Nekem is első gyerek volt,hiába olvasol okosságokat ha a környezeted erőlteti a dolgokat és hajlamos az ember hallgatni a nyomásra.
Kérdező..én írtam,hogy augusztusi a fiam. Anyósom tanácsára agyonöltöztettem,plusz a mellkasomon aludt ugye,tehát én is melegítettem. Be is takartam magamon. Egyszer azt vettem észre,hogy nem vesz levegőt. Felkaptam,olyan volt mint egy rongybaba, picikét megráztam, nem mozdult. Letettem, óvatosan felpofozgattam, ekkor ébredt meg és sírt fel. Ne tudd meg,mit éltem át abban a kb.1 percben. Sírtam,hívtam a védönőt,ő nyugtatott meg,hogy valószínűleg csak túl mélyen aludt és hasi légzése volt ezért nem láttam emelkedni a mellkasát. Onnantól kezdve nem öltöztettem agyon,nem is történt utána sosem ilyen. Túl melegben volt,ezért aludt így be. Ha akkor ágyban alszik úgy betakarva, lehet tényleg fel sem kel mert nem veszem észre. Szóval hallgass a szakirodalomra,ne az 100 éves gyakorlatot követő öreg orvosokra, védőnőkre, anyósokra. Nehéz az eleje első gyerekkel,mert hajlamos az ember görcsösen mindent túl jól akarni,de lazábban kell venni és figyelni a gyerek igényeit.
Na nehogy mar meg a kerdezot kelljen sajnalni. Nem tudom, de nekem a 6 eves gyerekemnek is van annyi esze, ha meleg van, nem oltozunk be.
Felnott no letere, akinek 9 honapig volt ideje felkeszulni , ennyi esze nincs es eletveszelybe sodorja ezzel a gyereket, hihetetlen.
18
Nem sajnálni kell,de úgy írtok mintha legalább cigarettát dugott volna a szájába. Megkérdezte, kapott hasznos válaszokat is,ezentúl odafigyel,pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!