Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen színre festessük...

Milyen színre festessük kislányom gyerekszobáját, hogy menjen hozzá a sötétitő és a függöny? Valami jo kislányos szobát szeretnék neki, eddig zöld rozsaszint szerettem volna de megy ehhez a függöny?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. szept. 23. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Tom&Jerry-s függönyhöz elsőre a sárga-orgonalila kombináció ugrott be, de a Micky egereshez nem igazán passzol :-(

...esetleg még narancs-halványzöld kombináció?

...és én két falat az egyik, két falat a másik színnel festeném (az egymással szemben lévő falak lennének egyszínűek).

Még a rózsaszín-sárga, vagy a piros-zöld szelídebb árnyalatait is el tudnám képzelni :-)

2010. szept. 23. 18:27
 12/17 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom, hogy kettő kék, a másik kettő mrozsaszin meg a plafon is. végülis ágynemű falvédő ilyenek rozsaszinek, az nem is mutatna olyan jol, igy pont jo mert az a fal lenne kék ahova az ágya menne, meg az amelyiken a függöny lenne. marad a rózsaszin kék megoldás szerintem.
2010. szept. 23. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Plútó sárga színe jól mutatna a falon és illene a kék függönyödhöz. A sok kép és egyéb dísz nem meghatározó. A bútor és függöny alapján kell eldönteni a fal színét vagy fordítva.
2010. szept. 23. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép mályvaszín a legideálisabb, és ha esetleg találnál tom és jerrys bordűrd, azt lehetne még felragasztani körbe.Tuti jó lenne szerintem:)
2010. szept. 26. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi a másik szn szerintem a sárga.
2010. szept. 26. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha küldesz egy email címet akkor privibe elküldöm a mi zöld, rózsaszín babaszobánkat. nagyon szép lett. még halvány sárga ami bele van kombinálva.

önnan vehetsz öteleteket.

2010. szept. 26. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Együtt akarod ezt a két függönyt? A függöny lányos, de a sötétítö, az nem igazán és szerintem a kettő nagyon nem passzol! Én Miky-hez Varratnék egyszínű sötétítőt, falat rózsaszín-fehérre festeném.
2010. szept. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!