Milyen színre festessük kislányom gyerekszobáját, hogy menjen hozzá a sötétitő és a függöny? Valami jo kislányos szobát szeretnék neki, eddig zöld rozsaszint szerettem volna de megy ehhez a függöny?
2010. szept. 23. 15:04
1/17 A kérdező kommentje:
remélem itt többen válszoltok,
2010. szept. 23. 15:04
2/17 anonim válasza:
szia!Szerintem a zöld rózsaszín nem megy hozzá.TAlán inkább valami sárgás
3/17 anonim válasza:
Szia!
Nekünk halvány barackszínű a kislányaim szobája és hozzá a függönyödhöz hasonló színű Miki egeres bordűrcsík van. Nagyon jól néz ki. Ja, és a szönyeg is kék Micimackós... így nem látszódik rajta a "használat", mégis nagyon csajos... :-)
Szóval én ajánlom a halvány barackszínt. :-)
2,5 éves és 2 hós kislány anyukája
4/17 anonim válasza:
Ne törekedj egy-egy színre. Legyen színes a szoba, minden más színű. Sok színes kép, színes párnák, színes szőnyegek és akkor mindegy, hogy milyen a függöny és a sötétítő. Ez a tom&jerry-s függöny eléggé fiús szerintem...
5/17 A kérdező kommentje:
két sziná falat szeretnék, és ez a sötéti nekünk nagyon megtetszett.
2010. szept. 23. 15:31
7/17 anonim válasza:
Szia! Halvány tejeskávészín és rózsaszín jól menne a függönyhöz.
8/17 A kérdező kommentje:
és a megosztást hogy gondolod? két dal ilyen két fal olyan vagy vizszintesen középen elváhni csikkal?
2010. szept. 23. 16:25
9/17 A kérdező kommentje:
és ha valami szép babakék és babarozsaszin lenne?
2010. szept. 23. 16:26
10/17 anonim válasza:
szerintem is kék és rózsaszín menne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!