Miért húzódozik és nem szeret az apja ölében lenni a kisfiúnk?
Figyelt kérdés
Mikor az apukája ölbe veszi vagy le akar szállni vagy utánnam nyújtja a kezét ,de mindig nemtetszését fejezi ki. Sajnálom a férjem mert nagyon szeretné megszeretgetni de a fiúnk nem nagyon szeret nála lenni. Kost 9 hónapos.2022. aug. 5. 22:38
11/12 anonim válasza:
Mivel te vagy vele napközben többet gondolom, hozzád kötődik jobban. Szerintem ez a legtöbb családban így van. Apukának ezt el kell fogadni, majd ahogy nő egyre többet tudnak együtt játszani és közelebb kerül hozzá is. Kisfiam 20 hónapos, ha mindketten ott vagyunk még mindig én vagyok a favorit, de apukaval is el van. Altatni csak én tudom például a mai napig.
12/12 anonim válasza:
Ez ilyen, a szeparációs szorongás is időszerű, és az teljesen veled köti össze. Egy kicsit engedjétek el ezt, hogy megbántódtok attól, hogy a kisbaba hogy viselkedik. Neki nem dolga, hogy az apja szeretgetés-igényét kielégítse, vagy "szeresse" az apját úgy, ahogy azt ő elképzelte. Ez későbbre is jó tanács, sok problémát lehet így megelőzni. Most fogadja el ezt és játsszon vele úgy, ahogy engedi. Meg fog változni ez, nem is sokára, pár hónap még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!