Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális egy gyakorlatilag...

Normális egy gyakorlatilag újszülöttel bulit rendezni?

Figyelt kérdés

Emiatt nem is tudom, melyik az igazán megfelelő kategória.

Van egy ismerős páros, akiknek 2 hetes az első babájuk.

A baba 2 hetes, gyakorlatilag 2 és fél hét szünetet tartottak, mert a szülés előtti hétvégén is volt még parti. Igaz, mindig nagyon aktívak voltak, állandóak náluk nyáron a kerti grillezések, bulik.

Anyuka iszsz szoptat meg gondolom, fáradt is lehet. És ugyanúgy egész estés lesz, mint eddig volt, hiába a kertben lesz, azért a konyháig, wc-ig bemegyünk majd a házba.

Mennyire normális ez? Babának, anyának vajon ez jót tesz, hogy most is a nyakukra járnak? Én gondolkodom, hogy ne menjek el, de más nem tudom, hogy vannak ezzel.

2022. aug. 5. 21:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hátam közepére nem hiányzott senki akkor még, de ha valakit ez tesz boldoggá, miért ne? Gondolom a babát még nem adják kézről kézre és anyuka eltud vonulni vele kényelmesen, szóval ha nekik jó, nekem is.
2022. aug. 5. 22:10
 12/23 A kérdező kommentje:
11, nekem se hiányzott, 2 hónapig zombi voltam és nem akartam még vendégeket is fogadni. Pláne hangos bulit, szétment a fejem a kialvatlanságtól :)
2022. aug. 5. 22:19
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Hála Isten, hogy ő viszont jól van.
2022. aug. 5. 22:33
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Persze , hogy normalis, nem minden anyuka zarkozik be 3 evre.

Kerdezo, neked nem tetszo valaszokat kaptal, ugyhogy most dedobtad a fuvet is 😂

Gondolom a gyerek a kisagyaban lesz, nem ul be melle senki fuvezni 🤦🏻‍♀️

2022. aug. 5. 22:46
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindenki mártír típus és nem mindenki fekszik egész nsp szülés után.

En is tökéletesen voltam, csinosan, élveztem minden percét, hiaba nem aludtam jb semmit, felulirta a boldogsag. Simán belefer, most van jó idő, jobban raernek az emberek, sokáig világos van. Nem kell megvarni míg óvodás lesz, hogy a szülők is szorakozhassanak.

2022. aug. 5. 23:25
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Èn 20 napos babàval egèsz napra el kellett utazzak (orszàg tùlfelèn levő nagykövetsegre). Az se zavarta a gyereket. Evett, aludt, nèzelődött. Gondolom a bulin is ezt fogja tenni a gyerek. Egyèbkènt hàny èvesek vagytok, hogy nàlatok a behànyasig ivàs meg a drog mèg a buli rèsze? A mi ismerőseink pl. màr mind kiöregedtek ebből.
2022. aug. 5. 23:44
 17/23 A kérdező kommentje:
16, változó a társaság, 25-35, de ma már 25 évesen még épp csak elvégezte az ember a felsőoktatást, azért akkor még nekünk is voltak kemény bulik.
2022. aug. 5. 23:53
 18/23 Bellatrix:3 ***** válasza:
59%

Ismerek ám olyat is aki kb 2 héttel a szülés előtt fesztiválozni volt. Meg kirándulni, meg simán úszott tóban. Nem egy beszari típus nem állt meg az élete attól mert gyereket vár. Velük voltunk kirándulni, rendesen jött ment mi mellette ittunk buliztunk ha fáradt volt lefeküdt aludni, nem ment el az esze attól mert gyerek van.

Plusz példa az unokatestvérem simán vitte koncertre a 9 hónapos gyereket elvolt emberek közé mászott a gyerek a fűbe mi meg elvoltunk a gyerek mellett. Nem is hisztizett az anyja mert ezt azt a szájába vett, vagy nyalogatta a babakocsi kerekét és kb 10 perc után vette el az anyja, hogy mostmár eleget nyalogatta. Hozzászokik a gyerek így ahhoz, hogy emberek vannak körülötte, el tud aludni buliba is. Amikor annó gyerek voltam se volt csend míg aludtunk ment a buli tovább mi meg hozzászoktunk. Bármekkora zajban képes vagyok aludni pont ezért, nem mimózának neveltek. A tesómat pl vitték anyumék magukkal sörözni.

Mindenkinek máshogy jó. Nekik így oké el kell fogadni, attól nem szűnnek meg embernek lenni mert gyerekük lett, a gyerek az életük része és hidd el ha a gyerek anyjának ez jó a gyerek is hozzá szokik majd. Nem kell feltétlen alárendelni magad egy gyereknek.

2022. aug. 6. 02:05
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

Én az első időkben örültem, hogy két fülem van és nem vagyok szatyor, de az én vagyok.

Ettől még ez az Ő dolguk, viszont azt nem értem, ha téged ennyire felháborít, vagy legalábbis megrökönyödsz rajta, akkor minek mész el, ítélkezni?

Ha valamivel nem tudok azonosulni, nem értek egyet, abban nem osztozom, javaslom ezt neked is.

Maradj otthon, biztosan meglesznek nélküled is, sőt, ha tudnák, hogy itt szavaztatod meg a döntésüket, biztos nem is látnának szívesen, avagy el sem hívnának.

Probléma megoldva.

2022. aug. 6. 09:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy egy kerti sütögetésen vagy bulin állat módjára viselkedjenek a vendégek. Nálunk rendszeresen voltak és vannak összejövetelek, soha senki nem itta magát hányásig, pedig nem vagyunk "öregek", 30as pár vagyunk. Ilyen picinek én nem tartottam semmit, örültem ha pihenhetek, de ha neki belefér hát csinálja. 4hónapos volt amikor először tartottunk vendégséget, simán elmentem a szobába szoptatni, a kutya se jött utánam, nem üvöltöztek, nem ordíttaták a zenét, senki se hányt betépve vagy részegen. Lehet kulturáltan is szórakozni
2022. aug. 6. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!