Anyatejes baba - kaki gondok?
Egy mokkáskanál almalé (igazi reszelt alma leve kinyomva, nem a dobozos gyümölcslé) csodákra képes, ha a gyereken azt látod, hogy zavarja a kaki, csak nem tud tőle megszabadulni. Ha nem zavarja, te se aggódj :)
És hogy a kérdésre is válaszoljak, nálunk 4 nap volt a leghosszabb kakimentes periódus.
9 hetes babám most kezdte ezt. Előtte naponta többször is volt kaki, majd napi egy. Ezután először egy nap maradt ki, aztán három, most megint egy. Pont voltunk a védőnőnél, én rákérdeztem, azt mondta 5-6 napig nem gond, utána ő már foglalkozna vele.
Szintén jókedvű a kislányom, nem zavarja, így engem sem. Az egy picit jobban, hogy ilyenkor mintha a 2 napi mennyiséget egyszerre tenné ki. Megyünk utána zuhanyozni, mossuk a ruhájátt és a textilpelust ami alatta volt... De már kezdek gyakorlott lenni. :D
Kislányom is 3 honaposan kezdte a heti egy kakit. Alatti szinte minden évesnél volt ,aztán átállt a vasárnap déli ebéd közbeni időpontra. Általában fürdéssel végződött. Valóban nem kell aggódni, látnád rajta ha zavarná. Akár 10 nap is normális lehet.
Az anyatej 100%ban hasznosul, hisz ez való az ő emesztőrendszerüknek.
Napi 10 vagy 10 napig semmi, mindegyik normalis anyatejesnel. Annyit jelent, hogy teljesen megemeszti az anyatejet.
Gyerekkorhazban dolgozom, az egyik orvos meselte, hogy van, hogy 1 honapig sincs kaki, es az is normalis.
Az elso valaszolo meg sotet mint az ejszaka.
Mert 11 HETES 100%ban anyatejes babának nem adunk almalevet, butaság....
Nem az 5ös vagyok, de az én szemem is szúrta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!