Hogy telt az első hét az első babáddal?
Kaotikusan. Rossz szülésélményem volt, mondhatni traumatizált a kórházi közeg. 4 nap kórházi nem alvás után az állandó baba sírás és a megborult hormonok miatt én gyakorlatikag folyamatosan sírtam. Hol az örömtől, hol a fáradtságtól, hol a sokktól...
Anyukám itt volt 1,5 hetet amikor hazajöttünk, így amikor nem szoptattam éppen, ő babázott, én tudtam egy kicsit pihenni. Semmit nem csináltam gyakorlatilag csak szoptattam és pihentem és szerintem ez így volt tökéletes. Így sikerült összeszednem magam azért pár hét alatt.
3 nap után jöttünk haza a kórházból, hármasban voltunk otthon két hétig. Mindketten akkor láttunk először újszülöttet, leginkább igyekeztünk életben tartani. YouTuberól tanultuk meg hogy kell fürdeni, ellátni, plussz amit a kórházban tanultam igyekeztem átadni a férjemnek is. Egyszer jött ki az első héten a védőnő, egyszer a gyerekorvos, megnyugtattak hogy rendben van.
Én napi 14 órát ültem a fotelben és szoptattam, a férjem vásárolt, főzött, amikor már kivoltam átvette a kicsit. Szabadidőmben zuhanyoztam, fejtem, ettem. Éjszaka fél óránként keltem megnézni hogy rendben van-e, és 3 óránként keltettem enni ha nem ébredt magától. Amikor nagyon ki voltam purcanva a férjem ücsörgött ölében a babával és én aludtam.
Aztán egyre jobb lett, szépen belejöttünk. Talán ha lett volna segítségünk nem lett volna ennyire stresszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!