Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrmandulával volt/van problém...

Orrmandulával volt/van probléma a babáitoknak?

Figyelt kérdés

Kisfiam 14 hós most derült ki,h nagyobb neki,mint kéne! Kaptunk rá Zyrtek cseppet,ezt kell majd szednie?

Van valaki aki 'hasonló Cipőben jár'? Elmulik ez,vagy mindenképpen kiveszik idővel neki?

2010. szept. 22. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Off:Megkérdezhetem, hogy nálatok hogy derült ki? Én mostanában tervezem, hogy elviszem fül-orr-gégészetre a kisfiamat, mert sokszor nyitott szájjal alszik és azt hallottam, hogy oka lehet a megnagyobbodott orrmandula. Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszoltam :)
2010. szept. 22. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
1.-nek, igen oka lehet. a barátnőm kisfiának 1 évesen ki is vették, de ezt ne erőltessétek, mert ha jól tudom kb 6 éves korig (a kor nem biztos) simán visszanő... sok hűhő és szenvedés semmiért. a kisfiúnak is visszanőtt és a dokik normálisabbja kisiskolás kor előtt nem vállal ilyen műtétet, a fenti okok miatt.
2010. szept. 22. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Ugy derült ki,h sokszor folyik a kisfiam orra,de nem megfázás a gyerekdoki szerint! Ehez tettük hozzá,h nyitottszájjal alszik és néha horkol,igy derült ki!

Ő leszokott a szopásról is két hónapja és azt mondta a doki,h ezért,mert nem tudott szopni,mivel az orrán nem mindig kapja a levegőt!

A gégész szerint ezért alszik nyugtalanul is!

2010. szept. 23. 06:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Hűha...szomorúan olvasom amiket írtatok. Akkor lehet hogy nem volt alaptalan a félelmem. Ő is sokszor nyugtalanul alszik éjjel, és van hogy hiába veszem át a mi ágyunkba ott is csak forgolódik, dobálja magát, lehet hogy nem kap jól az orrán levegőt. Szívni kell neki napi szinten porszívóval, mert sok a váladék az orrában. Kiváncsi leszek mit mondanak a fül-orr-gégészeten, holnap kérek is neki időpontot...

2010. szept. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!