11/20 anonim válasza:
A Zselyke olyan mint a petrezselyem.
12/20 anonim válasza:
Gyakorira nem írunk ki neves kerdést. Innen tudtam meg h a Zselykét utálni kell kollektíven.
Egyet ismerek, a fiam osztályában. Senkinek semmi baja a névvel és igazán okos, cuki kislány.
Hagyjuk már h a gyik népének felelunk meg. Ha tetszik, adod.
Majd azt mesélted a lányodnak h a Zselyke tetszett de megszavaztattam és kiesett?
13/20 anonim válasza:
A Zsófia inkább, mert a Nagy elég rövid, egyszótagú családnév, a Zsófia 3 szótagával lehet kicsit ellensúlyozni ezt.
15/20 anonim válasza:
Legszebb : 1.Szofia
2.Szófia
3.Zsófia
4.Zselyke
Szofia/Szófia gyönyörű,Zsófia elmegy; a Zselyke nevet én büntetésként élném meg. Szerintem kitalálnék valami totál eltérő becézést magamnak helyette; és azon szólíttatnám magam.
17/20 anonim válasza:
*Ja és szóval a Szofiát mindenképp rövid o-val írnám; merthiszen, nem egy szónak a fia, hanem egy lány, egy hölgy. És a-betű is mindenképp lenne a végén ; mert a Szofinak simán önmagában nekem a számomra becenév-hatása van; tehát mindenképp tennék a végére a-t. És tehát, rövid o-val írnám. Még a Szofianna is tetszik pl, az is ugyanolyan jó név szerintem, mint a sima Szofia.
18/20 anonim válasza:
Vezetéknévhez a Zsófia jobban megy, egyébként nekem semleges mindkettő. De azt adsz, amit jónak gondolsz. Bonus: Rokonságban van egy Zsófia nevű anyuka, akinek a kislánya Zselyke. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!