Mennyi idős korában lett először beteg a babátok (megfázás vagy valamit elkapott)? Hány hetesen, hónaposan? Nehezen lett rajta túl?
Figyelt kérdés
az enyém most 7 hetes, de rettegek hogy elkap valamit. Reggelente tüsszög, de nem náthás, illetve nagyon kevéske száraz váladék mindig van az orrában, de hát nekem is van, mégsem vagyok náthás. Meg köhög is néha reggel mikor ébred, de szerintem meg a nagy tekergőzésben leszippantja a nyálát, mert olyan "félrenyelős" köhögésnek tűnik, nem hurutosnak egyáltalán.2010. szept. 22. 13:16
11/18 anonim válasza:
27-én leszünk 11 hósak,és lekopogom h még sosem voltunk betegek(ikrek),sem én ,sem az apjuk,sem ők.Ahol van nagyobb testvér,ott biztosan másabb azért.4 hóig szoptak.
12/18 anonim válasza:
Ja és az az egészségügyben használatos szájmaszk sokat segíthet a megelőzésben.Én kaptam a kórházban egy csomót,és mikor hazajöttünk,anyukám meg volt fázva,és ezt használtuk.Gyógyszertárban lehet kapni.
13/18 A kérdező kommentje:
igen, már én is beszereztem mikor beteg lett a férjem. De ő nem vette fel :( csak nagy ívben került minket, külön aludt, és folyton szellőztettünk.
2010. szept. 22. 14:14
14/18 anonim válasza:
Valóban nagyon kényelmetlen,fulladós érzés hordani,főleg ha amúgy sem kap levegőt a nátha miatt.Vannak esetleg vmiféle illóolajak,nem tudom pontosan,amik fertőtlenítik a levegőt,esetleg ilyenkor azt is megpróbálhatjátok.Talán az még a férjed náthájára is jó..
15/18 anonim válasza:
Eukaliptusz,fenyő,levendula,fahéj,ezeket találtam.Ha nem is egész nap ebben lennétek,márcsak a baba miatt sem,időnként jót tehet..
16/18 anonim válasza:
6 hónaposan 3 napos láz, 13 hónaposan nátha és most 20 hónaposan hörghurut.
17/18 anonim válasza:
Szia!A nagy lányom 1évesen volt elöször beteg hányás,hasmenés 1.5hétig tartott nála.az öcsike már 3hónaposan náthás lett és onnantól kezdve minden hónapban az volt.nővére ovis haza hozott minden bacit.
18/18 anonim válasza:
Az enyém 9 hós, és most múlt el a hörghurut. 3 hétig tartott, homeós bogyók, orrcsepp, porszívó, hörgőtágító inhalátor, Fenistil-cseppek, 2 naponta orvos..... Ez volt az első.
Egyébként a pici babák 6 hós korukig csak az orrukon tudnak levegőt venni, ezért a reggeli száraz izét is érdemes kiszedni valahogy, a tüsszentés tehát náluk az orrfújást jelenti, nem (feltétlenül) betegséget.
A párologtatás jó ötlet, én pl. rendszeresen teregetek a gyerekszobában, olyankor mindig jobban alszik a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!