Mik ezek a pöttyök babámon?
Figyelt kérdés
6 hetes, kb 1 hete vannak meg de eddig nem volt ennyi. Dokinak mutattam, szerinte ekcéma és szteroidos krémet írt fel de csak végső esetben szeretném használni, nem lehet hogy ez inkább tej vagy melegkiütés?2022. júl. 24. 14:41
11/17 anonim válasza:
Ugyan ilyen kisbabám arca most is, sőt az első babámnál is ez volt, magától elmúlt.
12/17 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást...ez tejkiütés
13/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, köszönöm a válaszokat megnyugtattatok!
2022. júl. 24. 17:09
14/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ha nyugtalanítanak a kiütések, használd a MedInnoScan alkalmazást (egyfajta online bőrgyógyászat), aznap vagy másnap jött a lelet.
15/17 anonim válasza:
Tejkiütés. Mindhárom gyermekemen volt. Magától elmúlt. Mindhárom gyermekem ekcémás is volt, a te babád nem az. Még jó, hogy nem használtad feleslegesen a szteroidos krémet. Ezt azért az orvosnak illett volna tudnia... Minden jót nektek!
16/17 anonim válasza:
Még jó, hogy a jószándékú komment is le van pontozva, köszi, így segítsen nektek valaki, idióták.
17/17 anonim válasza:
Szia! Én nem akarlak megijeszteni, de nálunk is így kezdődött, először ilyen pöttyök, aztán egyre több, végül a szeme is bedagadt (pár nap alatt), akkor mondták, hogy tejfehérje allergia. Azonnal le kellett állnom mindennel, ami akár csak nyomokban is tartalmazhat tejet. Kellett kb 1 hét, mire rendbejött az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!