28.-as vagyok;meg még pár másik; valamit rosszul írtam, szóval azt akartam , hogy annyira magyarosnak tűnik/hangzik, talán az egyszerűségéből adódóan; de szóval a külföldi nevek is szépek , az a lényeg; csak nem jól írtam. Meg a magyar nevek között is sok szép van; mint a külföldiek között is.
---
Meg szóval, mégegy, szóval, hogy ez így tökre rendben is van, és jó is; hogy egyedül is megállja a helyét a név.
---
Ja és nekem az egyszerűség kedvességet, könnyedséget jelent, ami nekem pozitív; de ettől még összetettebb nevek is lehetnek szépek. Abból is van csomó jó. :):)
21.vagyok, egyébként a Linett névvel nekem sincs bajom, jól hangzik. Ismertem ilyen nevű kislányt, cuki volt.
De a 7-es hozzászólásodban egy csomó név volt, ami szintén szép, és lehet belőlük válogatni. (Na meg köztük volt a személyes kedvencem is.)
Erre a kedves kérdező meg ideköpi, hogy szar az egész....🤣
Na sokan valószínűleg ezen akadtak ki.
A soron adják gyakran a Linett Rozalinda Bella stb neveket.
Legyen Linett Bella és akkor tutira mentek.
Valami rövid és magánhangzóval kezdődő.
Linett Ida
Linett Éva
Linett Anna
Linett Ella
Linett Olga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!