Jó, kérdező; akkor milyen jellegű második keresztnevet szeretnél neki adni? Csak merthogy le lett szólva a válaszom (#7-es komment.)
1.Egyszerű,sima,mint: Eszter,Bettina,Bernadett,Dóra,Mónika,Noémi,Marianna, Marietta, Barbara,Nikoletta, Zsanett, Etelka, Júlia
2.Aranyos:Hajnalka,Aranka,Vivien, Liliána,Blanka,Bianka,Regina,Rebeka , Gyöngyvirág,Fruzsina, Boglárka
3.Kecses: Melinda, Odett, Olívia, Izabella, Annabella, Henrietta, Emília, Hilda, Anita
4.Kemény,határozott:Renáta, Antónia, Angéla,Márta,Dóra,Nóra,Eleonóra
5.Régiesebb pl Rózsa,Ilona,Éva,Gyöngyvér,Magdolna, Berta, Julianna,
6.Újabb,modernebb-fajta nevek(számomra azok): Száva,Aisa,Margita, Manuéla
7.Nem annyira új, de modernebb hangzású: Klaudia,Diána,Natália, Miléna, Laura, Lora
8.,,Csillogósabb" nevek : Amélia,Amelita,Nina,Kiara
9.Grófias nevek: Hanna,Johanna,Vilhelmina,Vilma,Hortenzia
10.Nem grófias, de előkelő-szerű nekem: Norina, Teodóra, Glória, Paulina, Patrícia, Anzelma
11.Nagyon kemény nevek: Ágnes, Gertrúd,
12.Becenév-szerú, pl: Lili, Luca, Fanni, Kitti
13.Ilyen könyvbe illős nevek, pl Fatime,
14. Cifrábbacskák pl : Cinderella, Antonietta, Antonella, Ájlin
15. Új nevek régies stílusban: Beneditta, Bolda, Bogdána
Most így elgondolkodtam; az Abigélt meg a Dalmát pl nem tudtam besorolni sehova; meg a Daniellát sem annyira; mert úgy éreztem, akár több kategóriába is férhetnének. :):):):) Vagy pl az Izabella is mehetne akár még pl a grófias kategóriába is, de attól még maradna a kecses-ben is. :):):) Most még gondolkodom, hogy pl a Juditot hova sorolnám. Most nézem, hogy a Dórát is több helyre írtam pl. :):) Na mindegy; remélem, lefedtem az összes névkategóriát, de attól tartok, hogy lehet még, amit kihagytam. A Benedittát is lehetne talán több helyre sorolni. Meg még pl a Bíborka is mehetne az aranyoshoz is, meg a becenévszerűhöz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!