Nem merem használni a kúpot, mit tegyek?
Kisbabámnak Mexalen kúpot kéne adnom, de őszintén, félek használni :(
Korábban már használtunk egyszer kúpot, akkor nagyon sírt utána, pedig óvatos, lassú voltam.
Most annyival rosszabb a helyzet, hogy nagyon mocorog, nem akar egy helyben maradni.
Tudna valaki ötleteket adni? Előre is köszönöm.
Kúpelleneseknek:
1, A gyógyszerbevitel hatékonyabb kúpban, mert kikerüli a máj lebontó hatását a gyógyszer, ha a végbélből szívódik fel a gyomor-bélrendszer helyett.
2. Rossz ízű gyógyszert is be lehet így adni.
3. Ha a gyerek hány, nem marad bent semmi, akkor így is lehet gyógyszert adagolni.
4. Tényleg nem fáj neki, én felnőttkoromban is kaptam kúpot, semmi probléma nem volt ezzel. Hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy benyomd a fenekébe. Aki csinálja a szélcsövezést, annak nem probléma, semmivel sem rosszabb, mint a szélcsövezés.
Pelus cserekor szoktam beadni, mielőtt ráadom a tisztát. Direkt előre oda készítem, egy picit hagyom, hogy a kezemben megolvadjon.
Aztán egyik kezemmel összefogva megemelem a lábait a másikkal pedig óvatosan beadom.
Szinte észre sem veszi csak mosolyog. Tényleg semmi fájdalmas nincsen benne. Egy pillanat alatt túl vagyunk rajta, sőtt nálunk egyszerűbb mint a szirup.
Ne félj, légy határozott és magabiztos. :)
Rá kell lehelni,úgy megolvad picit.
Ne sajnáld a babát,hanem határozottan add be neki.
Nem fáj neki.
Szüksége van a gyógyszerre.
Ne parázz,lesz ez még rosszabb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!