Én nem értem, hol vannak a szülők, amikor a babák leesnek az ágyról?

Az a lényeg, hogy figyeljünk oda 100%-osan gyermekeinkre!
Az ágyon, a földön, MINDENHOL ÉS MINDENKOR!
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Ha csak az agyrol esnek le, meg hagyjan, ennel sokkal de sokkal durvabb balesetek is tortennek!!!
De a te babad meg nagyon nagyon picike, amig nem tortenik baj, az ember el sem tudja kepzelni, hogy igen, vele is megeshet! Amig felno egy gyerek, millio es meg annal is tobb figyelmet igenyel. Remeljuk nem tortenik a te gyerekeddel semmi sem amig felno, de majd meglatod, hogy nem tudsz elegge figyelni ra!!!!

Szia!
Én szintén mellette voltam az ágyon, amikor leesett.
Nekem éjjel is fel kellett többször kelnem, és nappal sem tudtam aludni így elég kimerült voltam. Lefeküdtem a franciaágyra, hogy megszoptassam, és elaludtam. A huppanásra ébredtem és az ordításra. Mászni nem tudott, és én kívül feküdtem. De leesett. Én is megijedtem. De ez már a második eset volt, hogy leesett valahonnan, mert 2-3 hónaposan a babakocsiból esett le. Kimostam a tetején levő huzatot, így a fejénél nem volt semmi. A babakocsi nagyon nagy volt, és a baba meg kicsi és ezért nem tudtam bekötni, mert nem tartotta. Fél percre hagytam magára, és máig sem értem hogyan, de fölfelé esett ki, holott nem vízszintes a babakocsi alja.
Szóval mi is imádjuk,és vigyázunk rá, egy pillanatra sem hagyjuk magára, főleg 6 hónapos koráig, mert a légzésével voltak gondok,de mégis megtörtént úgy, hogy ott voltam mellette. Most 9 hónapos, és múltkor kikapcsolta az etetőszékét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!