Én nem értem, hol vannak a szülők, amikor a babák leesnek az ágyról?

én nem értem miért kell az ágyra tenni?
alvásra ott a kiságy, játékra, meg a föld /játszószönyeg vagy paplan /.én már a pelenkázást is a játszósarokban csinálom, hisz félek hogy "leugrik" a pelenkázóról.
4,5hós kisfiú anyulája

Örülj neki, hogy nem olyan gyereked van. A 4,5 hónapos gyerek még nem is olyan mozgékony :-)
Az én lányom az etetőszékből esett ki úgy hogy mellette ültem és elméletileg be volt kapcsolva, de rájött hogyan kell megnyomni a gombott és egy mozdulattal felállt a székben és már zuhant is lefelé. (10 hónapos volt)
Nem hiszem hogy ettől rossz anya lennék.
Amikor elmondtam az ismerőseimnek hogy mi történt kiderült, hogy majd mindegyikkel történt ilyen, csak erről nem illik beszélni. Az meg hogy az ágyra egyáltalán nem engeded fel nem tudom hogy oldod meg mikor egy éves lesz. amikor kiveri a hisztit, hogy oda akar bújni.

Ezt én sem értem...
Mi nem tettük fel az ágyra, mert minek?
Mi a földre ültünk hozzá, az a biztos...
Ha meg valaki ott ül az ágyon, és a baba leesik, na arról megvan a véleményem...
Ha felteszi az ágyra, akkor figyeljen rá folyamatosan!

Az en dragam ugy esett le az agyrol, hogy mellette ultem. Ekkor fordult at eleteben eloszor. Hat, igy sikerult. Semmi baja nem lett. Termeszetesen egyetlen pillanatra nincs magara hagyva, ekkor is mellette ultem.
De majd veled is fog olyan tortenni, amirol azt gondolod, hogy veled soha nem fog megtortenni, remeljuk baj nelkul megusszatok majd!

2.válaszoló vagyok
nem mondom, hogy azért rosz anya valaki mert az ágyra teszi a gyerekét, de én nem tenném.az meg hogy az etetőből kiesik, hát még lehet velünk is megeshet.sőt kieshet a babakocsiból is / majd hónapok múlva, ha már ül /.de az ágyra nem tenném.
boldog ,esésektől mentes karácsonyt mindenkinek
:)

Örülj neki, ha olyan nyugodt babád van, hogy nem kell minden pillanatban mellette lenned.
Az én 8 hónapos kisfiam a szuperbiztonságos, ötpontos biztonsági öves etetőszékből kimászott, felmászott az ablakpárkányra úgy, hogy ott ültem, reggeliztem mellette!!! Simán kibújt a biztonsági övből és már mászott is fel az ablakba... Le nem esett, mert abban a pillanatban felkaptam, de ha öt másodpercet nem nézek rá, megtörténhetett volna. De volt olyan kétszer is, hogy az ágyról esett volna éppen, ha nem kapom el, pedig mindkétszer mellette ültem!!! Kb. három másodperc alatt keresztbemászik ugyanis az ágyon, különösen pelenkázás közben, mert azt utálja.
Szóval vannak eleven gyerekek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!