Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan öltöztessem a babámat...

Hogyan öltöztessem a babámat ha kiviszem babakocsiban 20,15, és 10 Celsius fok körüli hőmérsékletben?

Figyelt kérdés
Első babás vagyok, és nem igazán tudom hogy mi lenne a jó a babának, ma úgy voltunk kint hogy hosszúujjú body, polár rugi, sapka és takaró volt rajta. Viszont 15 celsius fok volt kint, és mikor hazajöttünk akkor jöttem rá hogy valószínű ez már kevés neki.
2010. szept. 21. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Öltöztesd rétegesen, és ha úgy érzed, melege van (pl. izzad a tarkója, nyaka), vegyél le egy réteget. Én ma ezt adtam a 9 hónapos fiamra: rövid ujjú body, polár pulcsi, kordnadrág, mellény, sapi. Mire kijöttünk a boltból, kisütött a nap, ezért levettem a mellényt meg a sapit.
2010. szept. 21. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem mindíg mki azt mondta h a gyereket is kb úgy öltöztessem ahogy én öltözök... persze rá adok sapit ha fúj aa szél, v esik. de ha hidegebb is van, akkor hósszú body, hosszú kezes-lábas, kis kabátka, sapi (ha kell) és betakarom a sétálós polár kistakarójával, ha melege van akkor kitakarom...
2010. szept. 21. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
"Mindig eggyel több réteget adj rá, mint ami rajtad van" - nekem mindig ezt mondták. Én nagyon fázós vagyok, mindig melegen öltözöm, a Babót is mindig bebugyulálom, de ha nagyon melegnek érzem, leveszek róla egy réteget. Meg persze ha izzad a tarkója. :)
2010. szept. 22. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!