Hipp gyermek kekszet kaptam ma ajándékba ami 8 hónapos kortól adható. Adható?
Figyelt kérdés
Segítsetek. Babám 7,5 hónapos. Elolvastam az összetevőket és hát van benne GLUTÉN! A glutén tartalmú dolgokat meg ugye egy éves kor alatt tilos adni. De akkor mi a fenéért raknak bele ilyen szarokat? Most akkor adjam neki vagy ne adjam?2008. dec. 20. 19:10
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan adjad a babanak a kekszet. Ezek a termekek nemet termekek, a HIPP egy nagyon jo marka, es valoszinu, hogy Nemetorszagban szabad adni a babaknak glutent, en csak erre tudok gondolni. De babaetelek keszulnek mar sokkal kisebbeknek is, es olyan zoldsegek is vannak bennuk, amiket elvileg megcsak nagyobb babaknak lehetne adni. En nyugodt szivvel adnam, ez a marka nagyon jo! Nemetorszagban biztosan mashogy gondoljak, mint Magyarorszagon a babak taplalkozasat.
De olvasgathatsz itt is www.hipp.hu
2/3 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen. Biztosan jó a márka és a német minőség. De mivel nálunk az anyukám asztmás volt így fennáll a lehetősége hogy a babám is genetikálisan örökölte azt. Ezért vagyok az átlagosnál szkeptikusabb, és óvatosabb. Úgyhogy nem adom neki.
2008. dec. 20. 21:36
3/3 A kérdező kommentje:
Nah most meg rámentem a Hipp honlapjára. A dobozon ugye az van hogy Glutént tartalmaz. A honlapon meg az hogy nem. Na most akkor melyik az igaz? Hazudnak és már azt sem tudják hogy mikor mit. Hát nem adok a babámnak. Ezek után ki tudja még mi van benne amit nem írnak rá....
2008. dec. 20. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!