Dönthető etetőszéket ajánlanátok?
Olyat keresek, ami már ülni nem tudó babának is használható, tehát dönthető.
Könnyű legyen tisztán tartani, és lehetőség szerint ne csilliárdos összegbe kerüljön. :D
Kedves első. Köszönöm az építő jellegű választ, de nem ezt kérdeztem.
A fiamat ölben etetem. A dönthető etetőszék egyelőre azért lenne jó, mert amikor magammal viszem a konyhába, akkor a hordozót teszem fel a pultra, onnan nézelődik. De az nem túl praktikus.
Ilyenünk van nagyon szeretem, könnyű letörölgetni is meg simán beteszem a mosógépbe néhanapján, azt is bírja. Mondjuk mi emlékeim szerint kb 30ért vettük 2 éve szóval jól felment az ára :/
2-es vagyok és az 1-nek és a lepontozónak mondanám, hogy szoptatás közben sem függőlegesben van a gyerek, hanem fekszik. Döntött etetőszékbe nem a 1,5 évest tesszük pörköltet enni uborkával, hanem a 6 hónapos, ülni nem tudó gyereket pürét kóstolgatni. Természetesen nem vízszintesen van döntve, hanem úgy, mint egy hordozóban.
Kérdező, nekünk is olyan volt, mint a 4-nek, de még 20.000-ért (7 éve)
Nekünk ilyen van, teljesen megvagyok elégedve vele. Dönthető, szintén összecsukható, gurulós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!