Csinál a babátok természetfeletti(nek tűnő) dolgokat? Miket?
Pl. a gyermekem még nem áll önállóan, de a babakerítés rúdjain felhúzza magát és a rudakat fogva lépked oldalra. Egy jó 2 méteres szakaszon a kerítés le van takarva egy vastag, gyűrött, kockás anyaggal. Amikor itt áll fel, ugyanúgy ragadja meg a rudat, mintha látná, hogy hol van. Rengeteget vizsgáltam már, hogy hogy jön rá, hol van a rúd, mert én nem tudom ilyen pontosan kitalálni (nem egyenlők a közök se). Sose nyúl mellé, nem kell keresgélnie, azonnal elkapja, mintha az anyag ott se lenne.
Meg leutánoz olyan dolgokat, amit nem láthatott korábban, mert pl. aludt vagy másik szobában történt.
Tietek milyen furcsaságokat csinál?
Mindenki 100%-ot használ az agyából, csak nem egyszerre.
Egyszerre kb. 50%, többet csak az epilepsziások használnak, a nagyrohamban.
Az ilyen szülő még széklet mintát venni is képes és mikroszkóppal elemezgeti,hogy mi különlegeset talál benne..:'D
Minden gyerek egyformán különleges és egyben egyformán átlagos is.Azért lapátol,mert nem azzal van elfoglalva amivel az ostoba anyja,hogy elemezgesse a homok sűrűségét és szemeket számoljon,hanem mint egy normális ember megfogja a kis lapátot és használja ahogy egyértelmű: lapátol vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!