Mi az a borostyánlánc, és mire való?
Figyelt kérdés
Annyit olvasok itt róla,de mi is az tulajdonképpen,és hol kapható?2008. dec. 20. 14:50
2/4 anonim 

válasza:

Szia!
Különböző fájdalmak enyhítésére (pl. fogzási), illetve egyes betegségek gyógyulási folyamatainak felgyorsítására való.
Remélem, segítettem!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,köszi-és az 1.válaszoló segítségével rendeltem is.Remélem beválik
2008. dec. 20. 18:21
4/4 anonim 

válasza:

Szia! Mi is használjuk, nagyon sok babának baválik fogzás és hasfájás enyhítésére, Jótanácsként ajánlok Neked egy olyan oldalt, ahol meg tudod nézni, hogy lehet használat előtt megtisztítani. Én nem vagyon egy 'ezotérika' de ha vki hisz a gyógyerejében, akkor meg is kell tisztítani, hogy működjön. Remélem, Nektek is beválik, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!