A tojásfehérjét is negyedenként kell bevezetni mint a sárgáját? Főtt tojás formájában, vagy valamilyen ételbe keverve?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. beleteszem a fasírtba.2010. szept. 21. 12:33
1/4 anonim válasza:
Adj neki egy kis bundáskenyeret vagy tojásrántottát, és már be is vezetted! :)
2/4 A kérdező kommentje:
:)A bundáskenyér jó ötlet.Köszi!
2010. szept. 21. 12:40
3/4 anonim válasza:
Nallunk multheten rakottkrumpli volt 2 napig es en abbol tortem ossze neki villaval egy adagot es adtam oda neki. Nagyon szerette. Tojas feherje meg sarga is volt benne fottojaskent. Eddig semmi gond nem jelentkezett. 7,5 honapos a kisfiam. Arrol, hogy joltettem-e vagy sem biztosan megoszlanak a velemenyek de nekem a vedonom azt mondta, hogy 8 honapos korara azt kell egye amit mi. Ugyhogy en mar nem fozok kulon. Ez volt az elso tojasfeherjes etel amit kapott, ezekszerint en igy vezettem be.
4/4 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!
2010. szept. 21. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!