Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy altat el 2 gyereket...

Ki hogy altat el 2 gyereket egyedül?

Figyelt kérdés
20 hónap korkülönbség lesz, lányommal az az esti rutin, hogy külön szobában van, befekszek mellé az ágyba, és mesét olvasunk, meg énekelek neki kb a végtelenségig. Majd ha elaludt ámegyek a helyemre, onnantól mondjuk átalussza az éjszakát, rosszabb esetben 1x kel. De 1 óra minimum mire elalszik van hogy több. Mindig kell még és még mese meg ének, brutál hisztiket tud csapni ha abbahagyom. El se tudom képzelni hogy lesz ott még egy csecsemő is akivel foglalkoznom kéne. Ki hogy csinálta, csinálja?
2022. júl. 7. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szoptatás közben esti mesét olvastam a nagyobbnak.
2022. júl. 8. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát nézd, az altatás első óráját még türelemmel viselem. A második órában már magamra kell erőltetni a nyugalmat. A harmadik órában viszont nagyon gyorsan fogy a türelmem és hamar elgurul a gyógyszerem. Illetve mostmár nem, már nagyobbak. (7, illetve 5 évesek). Mostmár csak szólok, hogy én bizony fáradt vagyok és megyek aludni. És akkor nincs kit ugráltatni, nincs közönség a cirkuszhoz.

Amíg picik voltak, hallgattunk relaxációs zenét, simogattam, hordoztam, ringattam. Volt, hogy álltam az ágyak mellett és csekkoltam, hogy csukva van a szemük és nem ficánkolnak. Tudtam jól, hogy 2 percig kell őket nyugton tartani és akkor bealszanak. Csak egy gyerek nem akar elaludni, a végtelenségig küzd az elalvás ellen. Úgyhogy addig ott álltam az ágy mellett, amíg nem maradtak nyugton 2 percig egybefüggően. Amíg a kicsi baba volt, addig magamra kötöttem, a naggyal meg mérgelődtem.

2022. júl. 8. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!