Ki hogy altat el 2 gyereket egyedül?
Hát nézd, az altatás első óráját még türelemmel viselem. A második órában már magamra kell erőltetni a nyugalmat. A harmadik órában viszont nagyon gyorsan fogy a türelmem és hamar elgurul a gyógyszerem. Illetve mostmár nem, már nagyobbak. (7, illetve 5 évesek). Mostmár csak szólok, hogy én bizony fáradt vagyok és megyek aludni. És akkor nincs kit ugráltatni, nincs közönség a cirkuszhoz.
Amíg picik voltak, hallgattunk relaxációs zenét, simogattam, hordoztam, ringattam. Volt, hogy álltam az ágyak mellett és csekkoltam, hogy csukva van a szemük és nem ficánkolnak. Tudtam jól, hogy 2 percig kell őket nyugton tartani és akkor bealszanak. Csak egy gyerek nem akar elaludni, a végtelenségig küzd az elalvás ellen. Úgyhogy addig ott álltam az ágy mellett, amíg nem maradtak nyugton 2 percig egybefüggően. Amíg a kicsi baba volt, addig magamra kötöttem, a naggyal meg mérgelődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!