Van olyan akinek 8 honaposan mar lepkedett butorok mellett a gyerek es 9-10 hosan mar jart?
Figyelt kérdés
Lett vmi baja kesobb?2022. júl. 7. 16:33
1/8 anonim válasza:
Mindjárt 3 éves. Semmi baja eddig
2/8 anonim válasza:
Illetve én 9 hósan kezdtem járni. Semmi bajom
3/8 anonim válasza:
Semmi baja
Ellenben a 13 hónapsan járó gyerek, aki mászott 7 hónapot mégis lett ( simán kezelhető.. a többit később meglátjuk lesz-e valami disz* mivel csak 4 évss)
4/8 anonim válasza:
4 éves most, 9 hónaposan kezdett járni. Semmi baja nincs.
5/8 anonim válasza:
Az èn gyerekem 8 hònaposan lèpegetett, 10 hònaposan jàrt.
Fokozatosan enyhülő autista es adhds tünetei vannak. Kèsőn kezdett ìròezkòzt hasznàlni. Kicsit lassabban tanul az àtlagnàl ìrni ès olvasni, de megg neki.
6/8 anonim válasza:
Én 7 hósan, és brutális O lábam van, az ortopéd orvos szerint nem volt felkészülve még a csontozatom az állásra és ezért görbült.
7/8 anonim válasza:
Én 10 honaposan jártam már kapaszkodás nélkül, semmi bajom.
8/8 anonim válasza:
6
De akkor nem is önmagadtól kezdted vélhetően ( babykomp és társai…. Én is kompoztam amúgy.. )
Kérdező!
Nem ezen múlik.
Legyenek meg a folyamatok.. de mèg így is veragadhat 1-1 reflex..
Adhd stb meg nem ebből adódik.
Lefogni úgysem tudod..
Siettetni pedig nem szabad.
( vezetgetés kézenfogva.. stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!