Hasfájásra pocakpárna?
Kisfiam 1 hónapos,estére mindig fáj a hasa. Egy órát minimum végig ordít. Próbáltunk Lactase comforotot, Boigiat, aloe activator(orvos mondta) masszírozás, torna, hordozás. Semmi sem használt eddig. Kiporóbálnám a pocakpárnát, cseresznyemaggal van töltve. Használt már valaki ilyet? Van értelme megvenni?
Nagyon szeretnék segíteni szegény kisfiamnak,borzasztó látni ahogy szenved.
A hasfajason a Deveny torna segit! Sajnos mi is minden szart vegigprobaltunk, teljesen haszontalanul. Mas gond miatt jutottunk el Devenyeshez, kb 3 honapos korban (szekletgond, nem volt kaka, csak szelcsovel, de a hasat csikarta, sirt, stb, amire a vedono es a gyerekorvos azt mondta, h ez normalis, majd elmulik.)
A devenyes 1 alkalom utan elmulasztotta a gondot, izomfeszesseg volt a pocakban. Beszelgetve vele tudtam meg, h a kolika ellen is nagyon hatasos. Ha ezt hamarabb tudom, megsporoltam volna a gyerekemnek 2 honapnyi keserves ejszakai szenvedest!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!