Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan veszem eszre ha a...

Hogyan veszem eszre ha a kisfiamnak faj a torka?

Figyelt kérdés
4honaposs,es tegnap este 37,5 volt a laza ,adtam neki kanalas gyogyszert,ozata nem lazas,de eleg szomoru es kohog egyet-egyet.Mit csinaljak?adjak neki valamit?vagy mit tegyek,nagyon aggodom,mert egyedul vagyok es nem tom mit csinaljak vele,hogy ne legyen ujra lazas.Ma inkabb ne menjunk setalni?
2008. dec. 20. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Ma inkább vidd be az ügyeletre, biztos ami biztos. Még akkor is, ha nagyon aggódó anyának néznek.

Jobb félni, mint megijedni.

De nem hinném, hogy nagy a baj. A friss levegő meg jót tesz!!!

2008. dec. 20. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy kulfoldon elek .es itt nem ugy mukodik hogy csak be viszem az ugyeletre-mint ahogy irtad hulyenek neznenek.
2008. dec. 20. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:

melyik országban élsz?

én is külföldön élek, ha németországban élnél leírnám, hogy működik.

2008. dec. 20. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:
nem ott elek.Irorszagban
2008. dec. 20. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

óóóóó. ebben sajnos nem tudok segíteni...

Ráadásul van 2 ír csoporttársam, s meséltek szépeket...

Sajnálom. Szerintem figyeld akkor a pici lázát, ha felmegy neki, mindenképp menj be a kórházba.

De sétálni vidd ki nyugodtan, csak jó bugyoláld be! A friss levegő mindig jó!

Hétfőn meg vidd orvoshoz.

2008. dec. 20. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nyugodj meg, a babódnak nem hiszem, hogy komoly baja volna. Mérjed a lázát, figyeld a tüneteit. De 37,5° még nem láz, akárhol mérted is. Ha nincs láza, akkor sétálni is kimehettek.

Mi is külföldön élünk, talán kétszer voltunk a gyermekkorház ügyeletén 40° feletti lázzal. Megmondom öszintén, felesleges volt. Ilyenkor még lázon kívül nincsenek igazán tünetek, s egyébként is nagyon homeos beállítottságúak, szóval semmit sem kaptunk. A mi gyermekorvosunk azt mondja, hogy a piciknek nem fáj 2 éves korukig a torkuk.

Lehetséges, hogy a te esetedben, csak az úgynevezett 3 napos (tarthat rövidebb ideig is) lázról van szó. S ahogy jött el is múlik.

Mielöbbi jobbulást!

2008. dec. 20. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonm szepen mindenkinek,de lehet hogy elmelik,mert mar most nincs is laza,hala eg!!!!
2008. dec. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!