Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor kezdett el járni...

Kinek mikor kezdett el járni a gyermeke?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy 8 hónapos kisfiam.

Én tudom, hogy korai neki még a járás.

De anyósom állandóan belém köt, hogy fognom kéne a gyerek kezét és úgy sétáltatni. Már kezdek besokalni.

2022. jún. 29. 22:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
15 hónaposan. Ne hagyd, hogy erőltessék, semmit sem szabad sürgetni. Az én anyósom pl 3 hónaposan már ültetni akarta. Nem engedtem.
2022. jún. 30. 07:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 9 hónaposan, fiam 14 hónaposan.
2022. jún. 30. 07:05
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Én finoman beoltanám az ilyen mamit..mondd neki, hogy annyiszor mondta, hogy megkerdezted a gyerekorvost, hogy úgy erzed le van maradva, és kellene e már neki járnia. Aki erre hülyének nézett, és azt mondta teljesen felesleges, még nagyon korai, csak ártasz neki, nem egészséges. Szóval nem fogod erőltetni, mert nem akarsz ártani az gyerekednek.
2022. jún. 30. 08:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

11 hónaposanan állt fel,14 hónaposan indult el stabilan.

Nem vezetgettük,nem volt se járássegítője,se kompja és kislány.

2022. jún. 30. 12:59
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. jún. 30. 13:13
 26/27 A kérdező kommentje:

Ma már nagyon elegem lett. Abba kötött bele, hogy a gyerek miért nem integet neki.

Finoman, nem durván, szépen megmondtam neki, hogy ne szóljon bele ahogy a gyereket nevelem. Megmutattam neki néhány kommentet innen. És még ő volt felháborodva. Egyből el is ment.

2022. jún. 30. 13:16
 27/27 anonim ***** válasza:
75%
Csak nehogy aztan az legyen az elso dolga,hogy o is megnyitja a gyakorit,mert az tenyleg kellemetlenseget okozhat,meg ha nem irtal rola rosszat,csak a tenyeket. Ha nem erti meg,hogy majd te eldontod hpgy a jo a TE gyerekednek, akkor ne is menjen legkozelebb..
2022. jún. 30. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!