Milyen márkájú körömvágó ollót ajánlanátok felfedező-korban lévő babáknak?
nekünk ilyen van. 9 hónapos a kislányom, születése óta ezt használjuk, heti 2x vágom a körmeit ezzel és sosem tapasztaltam a jelenséget amit írtál.
Én a Müllerben vettem egy 3 db-os készletet. Olló, reszelő, csipesz.
Az olló semmit nem ér, viszont a csipesz nagyon jó. Könnyen és gyorsan le tudom vele vágni a körmeit.
Korabban sima körömvágó ollóval vágtam, de ahogy nő egyre nehezebben viseli a körömvagást és nyúlkál, meg elrántja a kezét. Találtam itthon egy Fiskars kisollót aminek lekerekített a vége és nagyon jól vág, szóval azóta azt használom. Próbáltam körömcsipesszel is vágni, de nekem nem jött be. A babaollókról meg minden ismerősöm azt mondta, hogy fölösleges és nem olyan jó, úgyhogy nem is vettem.
Nekünk is ilyen Chicco van, nem hajtja be a lányom körmét, én elégedett vagyok vele, gyorsan végzünk, 15 hónapja használjuk. Lehet, hogy a tiétek hibás és életlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!