Kisfiú babák tényleg "máshová" pisilnek a pelenkában, mint a kislány babák?
Valaki írta itt a múltkor, hogy a kisfiú babáknál mindig csak a pelenka elejébe megy a pisi, kislányoknál meg mindig csak a közepébe, alulra.
Bennem felmerült a kérdés, hogy tényleg így van? Én azt hittem, hogy ugyanúgy telik meg a pelus fiúknál és lányoknál is, és nincs ilyen eltérés, De vajon tényleg? Mi a helyzet ezzel kapcsolatosan? Ha van eltérés, akkor fiúknál sose tud megtelni teljesen, igaz?
(Ui. Ne ijedjetek meg a kérdéstől, nem vagyok perverz, nincs semmi rossz/hátsó szándékom!)
Igen, látni is lehet a pelusukon, amikor be vannak pisilve. Kisfiúknál elől van egy nagy dudor, kislányoknál a lábuk között meg a popsi felé.
A 90-es években amikor még drágább volt a szuperabszorbens anyag és nem a pelenka egészébe volt téve, akkor volt külön fiú- és lánypelenka is, az alapján, hogy melyik részbe tett a gyár több abszorbenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!