Ha látsz egy kisbabát, hogyan tudod megmondani róla, hogy kisfiú vagy kislány?
#2-es, azért nem ilyen törvényszerű, én láttam már kislánynál is elöl felpuffadni a nadrágon keresztül... szerintem az testhelyzettől függ... :D
Kérdező, bár nem derült ki, hogy hány hónaposra érted, nyilván ha rózsaszín, ciklámen, vagy egyéb ilyen rikító színekben van öltöztetve, akkor valszeg lány. Vagy ha fülbevalója van, akkor is nyilván lány. Még talán esetleg a hajából meg lehet mondani, a nemét, ha hosszabb, akkor szintén jobb eséllyel lány.
De ha csak be van fektetve babakocsiba betakarva, és szinte ki se látszik, akkor nyilván nem állapítható meg.
A lányomnál annak idején mindenki mondta, milyen szép kisfiú. Még akkor is, amikor csat volt a hajában. :D
Neki olyan arca volt babaként, hogy nem lehetett egyértelműen megmondani róla, fiú-e, vagy lány.
Most a kisfiamnál totál egyértelmű. Annyira jellegzetesen pasis vonásai vannak, hogy véletlenül se lehet lánynak nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!