Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem aggódtok, hogy nemzőképtel...

Nem aggódtok, hogy nemzőképtelen lesz a fiatok, ha sokáig nem szobatiszta?

Figyelt kérdés

Vannak ezek a felmérések, hogy a gyerekkori pelenka hordása miatt a férfiak nemzőképessége visszaesik, és ez még akkoriban készült, mikor 3 éves kor alatt azért a gyerekek többsége szobatiszta lett.

Akik pl. olyanokat mondanak, hogy egy gyereknek meg kell érnie a szobatisztaságra, ti nem aggódtok rajta, hogy később emiatt nem lehet unokátok? Vagy sokat szoktátok pelus nélkül hagyni a gyereketeket?

2022. jún. 28. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a terméketlenségi mutató azokban az arab országokban, ahol nyáron 50 fok van.
2022. jún. 28. 20:58
 12/20 A kérdező kommentje:

#9 Üdv a klubban. Én mindig ezt érzem, amikor olyanokat olvasok, hogy a gyerekeknek bajuk lesz attól, ha nem igény szerint szoptatják őket vagy túl korán szoktatják bilire. :)

Amúgy ismertek olyan felnőttet, akinek rosszat tett, hogy túl korán szokott bilire?

2022. jún. 28. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Jajj… ez baromsàg..

Amúgy most pelenka nèlkül is nagyobb meleg van a fiam herèjének, aki 2 éves kora után lett nem sokkal szobatiszta, mint annak, aki ugyanennyi idős, de télen még pelusban van, mert mondjuk később/ korábban született.

Nàlam ez itt megbukik..

2022. jún. 28. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12: igen, elég sok gyereknél okoz pk. hosszabb távon is székrekedést, hogy erőltetik a bilit/wc-t, amikor nem érett rá. Éveket lehet emiatt kínlódni.
2022. jún. 28. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Akkor pont a meleg országokban (afrika,India) lenne kicsi a termékenység, pedig ez nem így van. Ott pelenka nélkül is melegebb van a tokuknek mint itthon pelenkaban.
2022. jún. 28. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
12. Én igen. Bepisilt 12 éves koráig. Pszichológussal kellett feldolgoznia, hogy büntettek ha nem végezte a dolgát. Amúgy ezen a szép meleg estén, komolyan az egyetlen értelmes dolgod, hogy ilyen baromságokon akarj vitát gerjeszteni. Te cseszegesd nyugodtan a gyereked, aztán max nem látod 18 éves kora után. Mi meg megfőzzük a sajátunk heréjét. Na pá!
2022. jún. 28. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Férjem mióta ismerem, lassan 20 éve hetente többször forró vízben fürdik, sokáig pelusos is volt anno. Van 2 gyerekünk, 43 volt, amikor egyszeri nem védekezésből rögtön terhes lettem. Ennyit a melegről.
2022. jún. 28. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Megint a pelenka fétises?? 🤦‍♀️
2022. jún. 28. 21:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen baromságot is rég olvastam. Amúgy a bili erőltetes bizonyítottan káros, a pelenka viszont nem. Viszont a 60-as évek férfi forró nacija előbb okozott ilyen problémát.
2022. jún. 28. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:

"Vannak ezek a felmérések"

Link? Milyen felmérések?

Amúgy nem, nem aggódom.

2022. jún. 29. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!