11/20 anonim válasza:
Olyan, mintha nem fejezték volna be az Emíliát.
( Emília a lànyom, szóval ebben a formàban tetszik)
12/20 anonim válasza:
Cuki név,de felnőttnek borzalmas lenne!
13/20 anonim válasza:
Ilyen Eszmeralda, Dzsesszika kategória. Emília nagyon szép.
14/20 anonim válasza:
Ismerek egy 10 éves Emilit. Először furcsa volt kicsit, de a kislány hihetetlenül kedves, cserfes és cuki, így nekem pozitív töltetet kapott a név :)
15/20 anonim válasza:
Olyan mint egy tejmárka vagy egy elektronikus levelezőrendszer neve...
17/20 anonim válasza:
Becenévszerű,befejezetlen,idegenhangzású. Emíliaként adnám, vagy Emiliánaként; és azt becézném Emilinek. Magyarországon nekem így az Emili túl komolytalan. Külföldön jó az Emily; de azt Mo-n nem lehet; de lehet, hogy jobb is, mert az Emília sokkal jobban/szebben néz ki leírva. :):) Legyen Emília a hivatalos; és Emili akkor a becézése.
20/20 anonim válasza:
Erőltetett szerintem is, Emília viszont rendben van. Inkább azt adnám, és akkor még becézheted Emilinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!