Koraszülött babádra vennél használt ruhát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:53
1/9 anonim 

válasza:

Koraszülött babámnak szinte csak használt ruhái vannak. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy db ruháért több ezer forintot kiadjunk, amikor úgyis csak párszor veszi fel, 1-2 hónapig használja.
Kimosom, vasalom, semmi baja. Nem fertőző.
2/9 anonim 

válasza:

Mitől más ez egy korababánál??? Nem értem a kérdést? Hiszen ugyanúgy átmosom, vasalom, fertőtlenítődik.
3/9 anonim 

válasza:

A koraszülött osztályon is összevissza adják a babákra a használt ruhákat nem?Miért ne vennék?Az enyémek olyan gyalázatosban voltak,volt h a vállánál ragtapasszal volt odaerősítve egymáshoz a két pánt..Ettől függetlenül semmi bajuk nem lett tőle.
4/9 anonim 

válasza:

Sőt mi több,1 évesek lesznek és lekopogom h még soha nem voltak betegek..pedig csak 4 hós korukig szopiztak.
5/9 anonim 

válasza:

ott a pont aki a kórházat hozta fel, ott is használt ruhát kapnak. Én vennék használtat, de nem mindegy milyet....háztól és személyes győződnék meg róla h valóban kifogástalan állapotúak a ruhácskák....a fiamnak már csak így veszek (volt pár rossz tapasztalat). Barátnőm úgy adta el az ikrei koraszülött ruháit, h a legtöbb csak mosva volt és nem került sor a használatra......46-os (asszem ekkorák) ruhából bevásároni nem érdemes, mégis kell a gyerekre adni valamit és nem mindegy h hányszor tudod rajta körbecsavarni....:)
6/9 anonim 

válasza:

Mi is használtat adtunk a kislányomra, sőt azóta is csak használt ruhája van, soha nem volt még beteg.
7 hós baba anyukája
7/9 anonim 

válasza:

Újszülött korától vannak használt ruhái a fimnak és semmi baja nem volt. Az meg csak plusz, hogy ezek a ruhák megfizethetőek és szépek (persze válogatni kell).
És igen: a kórházban az én fiamra is úgy volt rá ragasztva a hálózsák, mert nem tudtak másikat adni és másnap rendben hoztam haza.
8/9 anonim 

válasza:

Igen, vennék. Én úgy csinálom, hogy veszek használtat is, és 1-1 szebb új darabot, ha pl orvoshoz kell menni, vagy beviszem a munkahelyemre megmutatni a babát, akkor legyen egy szép "fellépő" ruhája. Amúgy meg jó a használt is, szépen kimosom, vasalom, nincs semmi baj ebben. Nem érdemes vagyonokat költeni olyan ruhára, amit hamar kinő a baba, inkább veszek a megspórolt pénzből 1-1 fejlesztő játékot.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Csak azért kérdeztem mert sok kis szép ruhája van, 46 és 50-es méretek. és azon gondolkodtam, feltegyem e valahová, vajon elkelne e! De megerősítettetek, és felteszem. Köszönöm. Ja és abba bele sem gondoltam, hogy igen ő is két hétig volt bent a PIC-en, és hát elég elhasználtak voltak ott a ruhácskák. Köszönöm mindenkinek.
2010. szept. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!