Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baj az etetéssel?...

Mi lehet a baj az etetéssel? Milyen cumifejet használjunk?

Figyelt kérdés
Babám 6 hetes, de már több mint 3 hete szenvedés az evés neki. Próbáltunk már mindenféle cumisüveget, cumifejet, de kb 5 perc után (kb 40ml) elkezd kapálózni, csapkodni és sírni. Jelenleg mam cumisüveget használunk 1es fejjel, a 0ással még rosszabb volt, ott kb 20mlig jutott el. Próbáljam ki a mam 2es cumifejet? Aventok szintén nem jöttek be, ugyanez volt minden evésnél. Amióta a mam-osból kapja, már kb 3szor ment sírás nélkül... Mindenféle pozíciót próbáltunk, a büfi is bántja evés közben, de olyankor megállunk, kijön hamar a büfi, viszont gyakran nem hajlandó folytatni az evést. Mi lehet a baj?

2022. jún. 27. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne emeld fel teljesen a cumisüveget,hogy ne ömöljön belőle a tápszer,mi is 2est használjuk már

Figyeljétek a bukásokat,ne hogy refluxa legyen,főleg ha sugárba jön ki belőle

Mi tápszert váltottunk,mert nem ette meg a komfortot sajnos,és nagyon fájt tőle a hasa,nem tudott kakilni

Beba Ha sensiduot kaptunk,kiváncsi vagyok rá

2022. júl. 14. 15:13
 12/12 Ancsika49r válasza:

Szia.

Nállunk is ugyanez a helyzet, már kb 1 hete. Örülök találtam valakit akinél ugyanez a helyzet. Az interneten én se találtam semmit se. Én úgy szoktam próbálom nyugtatgatni és evés közben beszélek hozzá eltereljem a figyelmét és nyugodtabb legyen. De így is sokszor kínszenvedés mire normálisan elkezd enni és 2 szívás után nem kiköpdösi és nem ordít.

Az hogy húztam az időt 2 etetés között csak rontott a helyzeten, mert még türelmetlenebb volt, mikor már evett.

Nállunk is úgyláttam a nagyobb cumifejjel jobb, de viszont túl sok is neki mert úgy ömlik, hogy nemtudja olyan gyorsan nyelni.

Bàr én is mintha úgylátnám, hogy pocak gondok lesznek. Bár 2. baba és az első is nagyon hasfájós volt mégse csinált ilyet. Vagy ahogy eszik sokszor arra gondolok, hogy milyen türelmetlen és dühös lesz, hogy már rögtön nem lakott jól, de ha meg így eszik és sír nem oldja meg a problémát.

Kíváncsian várom hátha jobb lesz neked is vagy tudsz valamit írni esetleg mit csináljunk.

2022. júl. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!