Ki keljen fel éjszaka a babához? Csak az anyuka feladata, vagy az apukátol is elvárhato?

Nálunk ez úgy működik, hogy munkanapokon az esti műszak a férjemé, az éjszakai az enyém. De hétvégén van, hogy ő eteti meg a babót (félig tápszeres, félig anyatejes, de a tejet is fejve kapja, így meg tudja a férjem is etetni).
Tehát 7-kor van fürdetés, azután én alszom kicsit, kb 10-kor a férjem eteti meg a babát és ő is lefekszik aludni. Utána nem sokkal én kelek, hogy legyen időm fejni a következő étkezés előtt.
Én ezt így fair-nek tartom, mert ha nem segítene be, akkor én már megdöglöttem volna, ugyanis így sem alszom többet napi öt óránál és még ez is baromi kevés.
Neki ez nem plusz fáradtság, mert biztos vagyok benne, hogy ha nem kellene babáznia, akkor valamit bütykölne, vagy egyéb dologgal maszatolna 11-ig, szóval nem kerülne úgy sem hamarabb ágyba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!