Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dr Bartha Csaba gyermekorvosró...

Dr Bartha Csaba gyermekorvosról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 13:08
1 2
 11/19 anonim válasza:

Velünk is kimért, és nem tegeződünk. Még egyetlen beteggel (azaz szülővel :) ) sem hallottam tegeződni. Ismerősökkel biztos tegeződik, meg a kollégákkal is, de az más.

Viszont egyre kíváncsibb lennék, hogy milyen, mint orvos. Sajnos elég gyakori vendégek vagyunk nála. :(

2010. okt. 28. 17:17
 12/19 anonim válasza:

Nekem már a külső kinézete sem tetszik a Velkey Magdolnának. Olyan ideges, bizonytalanság látszik rajta. Nem valami megnyugtató. Lassú is, ami nem mellékes egy beteg gyereknél.

Azt nem hiszem, hogy tegeződnék vele, nekem akkor sem lenne nagyobb bizalmam irányában.

Nézegettem az interneten de csak azt találom, hogy iskolaorvos volt, és a gyermekorvoslást pár évig gyakorolta csak. De amúgy semmit sem találtam.

2010. okt. 28. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
a második meg a nem tudom még hanyadik vagyok. a 72%-os. Bartha dktor velünk se tegeződött soha szerintem valami ismerős lehetett akivel tegeződőtt.
2010. okt. 28. 21:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi mi váltottunk!Egy csodálatos dokinénink lett a Csertő rendelőben:)
2010. okt. 29. 18:47
 15/19 anonim válasza:
én nagyon nem vagyok elégedett Barthával. többször komolyan gondolkodtam, hogy otthagyjuk. mi az előző doktor bácsinkat nagyon szerettük, de Bartha doktor House-os stílusa nálam a bicskanyitogató kategória.
2011. jan. 5. 15:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi is ezért váltottunk!!!!Hát rajtad áll mi jól döntöttünk:)
2011. jan. 17. 00:44
 17/19 Somamama válasza:

Sziasztok!

Nem szoktam fórumokon írogatni, de most kivételt teszek, mert nekem is sokat jelentett, mikor olvastam ezeket a hozzászólásokat.

Bartha Csabát lelkiismeretes, jó orvosnak tartom. Sajnos a távolság miatt nem tartozhatunk hozzá, de szerencsére egyszer megvizsgálta a kisfiamat. Soma 10 hónapos. November eleje óta hetente volt hörghurutja. A mi orvosunk azt mondta, hogy így reagál a télre. Több orvos vizsgálta, kórházban is volt. Mindegyik csak ideiglenes kezelést adott.Ahogy abbahagytuk a gyógyszert, beteg lett. Februárban, egy ismerős küldött hozzá. Ő volt az egyetlen, aki az okát akarta megtalálni az elhúzódó betegségnek. Ő volt, aki figyelembe vette, hogy a problémák a tápszer bevezetésével kezdődtek. Tejmentes diétát írt elő. Lassan két hónapja csináljuk, és a gyerek azóta nem beteg.

Én hálás vagyok neki, és mindenkinek ajánlani tudom!!!

2011. márc. 20. 08:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Ki a csodálatos a Csertőben? Mert én meg innen vinném el a gyerekeket..
2014. szept. 29. 12:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

engem is érdekelne a doktor úr, mint gyermekorvos.

Mostanában mik a tapasztalatok vele?

Ha valaki nem körzetes,de környékbeli, attól még átveszi? Úgy tudom szabad orvos választás van.

Köszi.

2019. aug. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!