Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dr Bartha Csaba gyermekorvosró...

Dr Bartha Csaba gyermekorvosról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 13:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Zuglóban?

Mi nem hozzá járunk, de egyszer ő helyettesített. Nekem nagyon szimpatikus volt, a fiam is egyből elhallgatott a kezei között. (7hós volt) hagyta, hogy megnézze, megfohja a sztetoszkópot, beszélt hozzá, türelmes volt. Mindez a saját dokinkról nem elmondható. Így szerencsére most van váltás.

2010. szept. 20. 15:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Szia igen Zuglóban!Köszi szóval TI hozzá váltotok?
2010. szept. 20. 16:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Bocsi kitől jöttök el?
2010. szept. 20. 16:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is Ő a dokink! Csak a legjobbakat tudom mondani!!
2010. szept. 20. 21:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is ő az orvosunk. Nagyon rendes és kedves ember, csak ajánlani tudom!
2010. szept. 20. 21:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! első vagyok. Eddig Éliás Tündéhez jártunk, most itthagyja a körzetet. megnézzük milyen lesz az új, Velkey Magdolna, ha nem lesz szimpatikus, mi is átmegyünk Bartha csabához.
2010. szept. 21. 14:58
 7/19 anonim válasza:
Eddig mi is meg vagyunk vele elégedve. Az egyetlen hátrány, hogy - tudtommal - ő nem igazán megy ki házhoz, kivéve újszülötteknél.
2010. szept. 21. 16:19
 8/19 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén ő a dokink de mindig kimért velünk és mikor voltunk mindenkit tegezett minket nem ezért olyan furi nekem!Nem kértem a menjugate szurit ezzel sem vágódtam be nála:(
2010. szept. 29. 19:11
 9/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi az Éliás Tünde után odakerülő Velkey Magdolnához járunk most (még). Kicsit furcsa a doktornő nekem. Már ránézésre is furcsa, de a szakmailag is bizonytalannak tűnik.

Jár valamelyikőtök hozzá?

Gyermekorvost váltsak?

2010. okt. 28. 06:41
 10/19 anonim ***** válasza:

az az Éliás Tünde jobb is hogy megy én egyszer voltam nála soha többet.

A stílusa önmagáért beszél... Velkey-t nem ismerem öregebb? Mert ha igen multkor láttam problémázni a folyosón a kartonok miatt. Első blikkre azt mondanám hozzá se mennék!! Akkor inkább Bartha Csaba. Ja az öregebb nőci panaszkodott hogy sokan elpártoltak tőle. Hát nem tudom ahogy kinézett nem is csoda szegény.

2010. okt. 28. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!