Dr Bartha Csaba gyermekorvosról tapasztalatok?
Zuglóban?
Mi nem hozzá járunk, de egyszer ő helyettesített. Nekem nagyon szimpatikus volt, a fiam is egyből elhallgatott a kezei között. (7hós volt) hagyta, hogy megnézze, megfohja a sztetoszkópot, beszélt hozzá, türelmes volt. Mindez a saját dokinkról nem elmondható. Így szerencsére most van váltás.
Sziasztok!
Mi az Éliás Tünde után odakerülő Velkey Magdolnához járunk most (még). Kicsit furcsa a doktornő nekem. Már ránézésre is furcsa, de a szakmailag is bizonytalannak tűnik.
Jár valamelyikőtök hozzá?
Gyermekorvost váltsak?
az az Éliás Tünde jobb is hogy megy én egyszer voltam nála soha többet.
A stílusa önmagáért beszél... Velkey-t nem ismerem öregebb? Mert ha igen multkor láttam problémázni a folyosón a kartonok miatt. Első blikkre azt mondanám hozzá se mennék!! Akkor inkább Bartha Csaba. Ja az öregebb nőci panaszkodott hogy sokan elpártoltak tőle. Hát nem tudom ahogy kinézett nem is csoda szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!