3 hónaposan csokitorta,6 hónaposan paprikás krumpli?
Vannak ilyenek sajnos.
Az egyik kérdésnél épp most olvastam, hogy 4 hónaposan mákos tésztát adott egy anyuka a gyerekének. Okos anyuka... no comment.
Uhh szegény baba ehhez nem lehet mit hozzá tenni!
De ráért volna még mindezt 1 éves korába a kicsinek adnia!
A "legjobb" amit hallottam eddig:
cigány asszony a kórházban újszülött gyermekét úgy etette, hogy maga megrágott egy darab kolbászt, majd benyomta a bab szájába...
Ha nem kérik ki a tanácsunkat, vagy nem annyira közeli ismerős, hogy "mernénk szólni", akkor nincs mit tenni...
Ez sajnos tenyleg durva,en is tudok olyat,aki 3 honaposan elkezdett "hozzataplalni" toltottkaposztaval,meg ilyen "konnyu" etelekkel...szegeny babak....
Viszont amit minap lattam a hiradoban,hogy egy "ugymond anyuka" marihuanas cigit adott 2 eves kislanyanak...na ezen aztan tenyleg ki lehet akadni,de sajnos nem tehetunk ellene semmit.
37 hetes pocis :)
Nálunk az azt eszi amit mi védőnői tanácsra kezdődött, 6-7hónaposan, amikor a gyerekem SEMMIT nem evet meg a neki való ételekből. És már fogyásnak indult...:(
Egyrészt darabosan kell adni a kaját neki, 2foga volt, nem érdekelte, másrészt az ízetlen zsiradék nélküli dolgokat nem akarta megenni. Szóval nálunk ezért lett így, mert nem volt állapot, hogy semmit sem eszik a kicsi.
Amúgy a fiam 5hónaposan "evett" csokitortát: Vasárnapi szülinapozás volt, ült az ölemben, elém tették a szeletet, a kicsi meg beleharapott azonnal, nagyon édes volt, csak maszatos lett, élvezte...
Az én kicsi fiam 8 hónapos korában kapott először pörköltet! Kövezzetek meg :-)
Természetesen nem a mi fajta pörköltünkre gondolok, hanem ún. "babapörköltre"... A hagymát ilyen idős korban már lehet pirítani, olívaolajon szoktam, megy hozzá a krumpli, a víz és a csirkemell, egy csipet fokhagyma, egy kis paradicsom, a végén pedig megy a turmix-ba! Imádja és nekem sincs lelkiismeretfurdalásom, hiszen ebbe a babapöribe csak az kerül, amiket már amúgy is ehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!