Mit játszak a fiammal ?
9 hónaposan a lányom már igényelte a fejlesztő játékokat, ezeket nagyon-nagyon szerette, használtam vettem harmadáron, kb. amikor ennyi idős volt:
Ez a csészepiramis nagyon jó, itt a piros-hol a pirostól kezdve az építésig rengeteg mindent játszunk vele a mai napig, pedig 15 hónapos. Az a kis fejecske meg csörög a tetején. De kb. 10 hónaposan kapta az első duploját is, azt is nagyon szereti, a figurákat is, meg a téglákat eleinte szétszedni, most már rárakja a táblára.
Ez nagy kedvenc.
Buborékfújó biztos tetszene neki.
Zenéljetek xilofonon. Gurítsd neki a labdát. Vegyél elő egy nagy műanyag tálat és gyakoroljátok a ki-be pakolást befőtteskupakokkal. Üssétek össze, milyen hangja van.
Tök jó, hogy ilyen sokat foglalkozol vele, de remélem hagyod egyedül is játszani. Nagyon jó lesz neked, hogyha rászoktatod, hogy egyedül is foglalja le magát. Vegyél neki mindenképpen fejlesztő játékokat, azokkal tud egyedül játszani. Az sem baj, ha nem rendeltetésszerűen használja őket, úgy tanul. De egyedül bármivel elvan egy ekkora gyerek, az én lányom kedvenc időtöltése a szekrénybôl kipakolás volt ilyen idősen, mindent jól megnézett amit kivett :))
Az Együtt játékra már kaptál sok jó ötletet.
köszönöm mindenkinek!
Igen hagyom maga is, hogy játszon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!