Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a 11 hónapos...

Mit tegyek, ha a 11 hónapos kisfiam kedvenc játéka a cicim?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, imádom a kisfiam, de kiborít ez, hogy állandóan rajtam van. Ha otthon vagyok vele, 5 percenként rájár a cicimre. Egyszerűen félrehúzza a melltartómat (mivel a melegben csak abban vagyok itthon), és egész egyszerűen kiszolgálja magát. Már tejem sincsen sok, inkább csak cumizza, szeret rajta lenni. A játékaival ha eljátszik, és leülök mellé, akkor abbahagyja a játékot, és inkább jön cicire. Nem tudom mit csináljak, mert volt hogy eltoltam magamtól finoman, mondtam, hogy a cici nem játék, de annyira sírt, hogy többet nem csináltam ezt. Meg olvastam, hogy 1 éves korig fontos nekik az, hogy annyiszor mellen legyenek ahányszor szeretnének, de ezt már túlzásnak érzem a kisfiam részéről.

2022. jún. 23. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, ne csinálj problémát ebből. A cici neki nemcsak táplálékforrás, hanem megnyugtatás, és a te közelségeddel azonosítja. Ha végleg le akarod majd szoktatni, akkor ne engedd neki. Akkor is fog hisztizni, erre előre készülj.
2022. jún. 23. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Mondd meg neki, hogy játszhat vele, csak ne vigye messzire.
2022. jún. 23. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Bakker, ne add oda. Ő a főnök, vagy te?

(Költői a kérdés, ha ő, az gáz...)

Nem kell szoros melltartóval trükközni, nem kell pólót venni sem, ha nem akarsz, nem kell mustárral, citromlével meg egyéb hülyeségekkel bekenni, egyszerűen a szó amit meg kell vele ismertetni, az a NEM. Hisztizik? Majd abbahagyja. Tereld el a figyelmét, játssz vele, adj neki inni vizet, akármi. 11 hónaposan ez rohadtul indokolatlan.

2022. jún. 23. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Ne engedd meg ha neked már kényelmetlen. El kell választani. A cici nem játék hanem a táplálékforrásként szolgált neki.teljesen indokolatlan a játéka. Első alkalmakkor hisztizni fog de csak így fogja megtanulni, hogy nem.
2022. jún. 24. 05:28
 15/16 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk a 'nem engeded, véget vetsz neki' nem is értem miért nem opció, hogy ehhez kérdést kell kiírni. 🙄

Pár napig bömböl, aztán megszokja.

Mi lesz később, ha már most ő a főnök? És csodálkoztok, hogy szidjuk az alkalmatlan anyákat és kölykeiket, akiknek minden megvan engedve. Mert se egy popsisuhintás, se egy hangos szó nem lehet, mert jaj, a kis lelke. Áh, gyönyörű ez a bolygó, csak kár, hogy lakott.

2022. jún. 24. 06:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Bele se merek gondolni hogy mi lesz ha betölti a 18-at, a a csajok cicijét fogja nyomogatni
febr. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!