Miért üvölt minden este 7től 10ig a szomszéd 4 hónapos babája??
A mi szomszédunk vagy? :D
7-kor megyünk fürödni, utál vetkőzni, kezd ordítani. A vízben kicsit megnyugszik, egészen addig amíg hajat nem kell mosni. Aztán kiabál, amikor kivesszük a kádból, majd akkor, amikor kicsomagolom a törölközőből és utána konstans, mert már éhes. Etetés közben többször büfiztetem, akkor is ordít, mert még a cici kellene, majd ordít valameddig, amíg el nem sikerül altatni, nagyjából a jó ég sem tudja miért. Ilyenkor próbálkozunk mindennel, eredménytelenül. 10-fél 11 körül mintha elvágták volna, kidől és alszik 4-5 órát.
Ellenben délelőttönként angyalbögyörő módon pihenget, csendben nézelődik.
Hát ez ilyen. Hidd el mi sem a szomszédainkat szeretnénk direkt idegesíteni... Nekem sem jó, hogy bármit csinálok, nem tudom megnyugtatni, sőt. Van hogy már vele sírok.
Nálunk is ez volt, a mi kedves szomszédunk hagyott is egy levelet a postaládába, hogy kussoltassuk be a gyereket...
Minden nap 5-9-ig bőgött. Folyton kézben volt, sose tettük le, etetve volt, átpelenkázva stb.
Elolvastam a kérdést, és felforrt az agyvizem.
Te tényleg olyan önző vagy, hogy azt hiszed a te bosszantásodra ordít a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!