Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért üvölt minden este 7től...

Miért üvölt minden este 7től 10ig a szomszéd 4 hónapos babája??

Figyelt kérdés
Miért nem veszik fel, etetik meg stb… az én gyerekem sosem sírt folyamatosan 3 órán keresztül. Nem tudom mit tehetnék, jóban vagyunk, látszólag tök okés család, de ezt nem tudom hova tenni…

2022. jún. 23. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a hasa..
2022. jún. 23. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom extra hasfájós volt. Este 7től éjfél/fél1-ig ordított. A férjemmel felváltva sétálgattunk vele a házban, ringattuk stb. Nyilván mindent kipróbáltunk. Semmi nem volt jó… 5 hónapos korában mintha elvágták volna.
2022. jún. 23. 22:34
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Csakis azért, kérdező, hogy téged idegesítsen! A szülők meg drukkolnak mellette, hogy minél tovább tartson.
2022. jún. 23. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A mi szomszédunk vagy? :D

7-kor megyünk fürödni, utál vetkőzni, kezd ordítani. A vízben kicsit megnyugszik, egészen addig amíg hajat nem kell mosni. Aztán kiabál, amikor kivesszük a kádból, majd akkor, amikor kicsomagolom a törölközőből és utána konstans, mert már éhes. Etetés közben többször büfiztetem, akkor is ordít, mert még a cici kellene, majd ordít valameddig, amíg el nem sikerül altatni, nagyjából a jó ég sem tudja miért. Ilyenkor próbálkozunk mindennel, eredménytelenül. 10-fél 11 körül mintha elvágták volna, kidől és alszik 4-5 órát.

Ellenben délelőttönként angyalbögyörő módon pihenget, csendben nézelődik.

Hát ez ilyen. Hidd el mi sem a szomszédainkat szeretnénk direkt idegesíteni... Nekem sem jó, hogy bármit csinálok, nem tudom megnyugtatni, sőt. Van hogy már vele sírok.

2022. jún. 24. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Hú hát ez nagyon gyakori,sok kisbabának van ilyen esti "őrülete" mikor órákig sír. Erre mondják általában, hogy biztos hasfajos, de hogy valóban mitől van azt senki se tudja szerintem.
2022. jún. 24. 11:02
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is ez volt, a mi kedves szomszédunk hagyott is egy levelet a postaládába, hogy kussoltassuk be a gyereket...

Minden nap 5-9-ig bőgött. Folyton kézben volt, sose tettük le, etetve volt, átpelenkázva stb.

2022. jún. 24. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
16-os, én a helyedben átcsöngettem volna neki, mikor sírt a baba és mondtam volna, hogy mutassa meg hogyan kell, szívesen tanulok az okosabbtól. :-))))
2022. jún. 24. 13:36
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Névtelen volt, és mivel lakás, volt pár jelölt bármelyik oldalról. Szerintem amúgy a BMW lover volt aki simogatta az autóját 😃 nem egy kedves ember, nagyon haragudtam.
2022. jún. 24. 13:48
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
14 vagyok. Én is mindig elgondolkozom mit fogok mondani, ha valaki átjön szólni, hogy csináljak valamit a gyerekemmel. Szerintem betessékelném és a kezébe adnám a gyereket, hogy mutassa meg hogy kell megnyugtatni, mert nekünk nem megy.
2022. jún. 24. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a kérdést, és felforrt az agyvizem.

Te tényleg olyan önző vagy, hogy azt hiszed a te bosszantásodra ordít a baba?

2022. júl. 13. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!