Normális, hogy a babám majdnem 500g-ot hízott 1 hét alatt? 3250-el jöttünk ki a kórházból 1 hete, ma meg 3720 volt!
Figyelt kérdés
A védőnő nem mondta,hogy baj lenne,de csodálkozott!Anyatjes,két óránként eszik kb 70-90-et!Túl sok lenne?De sír és kéri a kaját!Mikor lesz rövidebb a szopi idő,mert 1-1.5órát is elszöszmötöl rajta,így úgy tűnik nekem,mintha egész nap csak szoptatnék!2008. dec. 19. 21:00
1/5 anonim 

válasza:

dehogy baj örülj nagyon neki, nekem is ilyen volt kisfiam....4 hónaposan 8900gr volt s 3300gr mal született, volt olyan hetünk elején mikor 530gr ot hízott, nekünk is azt mondták h nem baj, mert nőtt is...aztán persze hízás növés lassul, mondjuk most is jó kis magas:)
2/5 anonim 

válasza:

ui, s nekem is kizárólagos anyatejes volt
3/5 anonim 

válasza:

ui 2:) szopi viszon t sok max 20-30 perc legyen....met ha nem sebes lesz cicid....persze szopiztasd igény szerint
4/5 anonim 

válasza:

Erre azt tudom mondani,h az elején az én lányom is veszettül hízott,csak anyatejes,aztán szépen lassan lelassult a gyarapodás,ami teljesen normális dolog.Azért próbáld meg szépen lassan kinyújtani a szopik idejét.2,5 majd 3 órára.
5/5 anonim 

válasza:

Nekem a fiam volt ilyen, első hónapokban 1,5 kilót hízott havonta...Brutális volt csak úgy dagadt:))
Aztán 7-8 hónapos korában meg mikor rengeteget mozgott már, volt hogy 2 hónapig semmit se hízott. Most kifejezetten vékonynak számít a kortársaihoz képest.
Szóval etesd csak úgy ahogy kéri, erre van szüksége, nem fogod elhizlalni anyaejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!