A bukás is múlik idővel vagy csak a hasfájás?
Amikor elkezd túlnyomó részben szilárdat enni a baba, akkorra elmúlik, ha nem, akkor meg kell nézetni, nincs-e refluxa.
Az enyémek erősen buktak, és a 13 hónapos picimnek is néha-néha még visszaköszön, ha csak szopizott, és utána nekiindul játszani, rohangálni...
Szóval várható, hogy még egy darabig nem lesz jobb, de nem marad így, ne aggódj. Ha a 6 hetes UH vizsgálaton nem mondták, hogy gond lenne a gyomorszájával, akkor nincs is semmi baj!
4. vagyok:
Lehet, hogy visszanézve megszépülnek a dolgok, de nekem nem tűnt annyira szörnyűnek, inkább kellemetlennek: a lelkes rokonok/ismerősök, akik "jelentkeztek", hogy megfogják a babát, mindig mondtam, hogy vigyázat, "omlásveszély", nem foglalkoztak ezzel, és ha valaki nem tartotta mesterien a textilpelusokat, akkor elázott rendesen...
Nagy lányom annyira bukott, hogy amikor szoptattam, textilpelust kellett a mellem alá tenni, mert ahogy kiengedte a cicit a szájából, dőlt is ki az első adag. Aztán ha mentünk valahová, legalább két adag váltásruha kellett, és szép bútorra/szőnyegre nem volt szabad elhelyezni... :o)
Ennek ellenére én nem táplálnám hozzá 4 hónaposan. A hozzátáplálás kezdetén úgyis pépeset eszik, a "szilárd"-at úgy kell érteni, hogy kifli/kenyér, zöldség (nem turmixolt ételek), annak meg attól nem jön el hamarabb az ideje, hogy négy hónaposan hozzátáplálod, viszont a pocijának meg jobb, ha vártok 6 hónapos koráig.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!