Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy egy újszülött...

Normális, hogy egy újszülött egésznap sír?

Figyelt kérdés

Egy kicsit kezdek elkeseredni. Éjszaka nagyon jól alszik a 3 hetes babánk (3-4 órákat egyben), de cserébe nappal egésznap sírdogál, vagy egyenesen ordít, fél óránál többet nem alszik egyszerre, állandóan cicin, vagy kézben lenne, kézben is csak akkor jó, ha emelgetem. Cicin elvan egy órát is, abból minimum a fele komfort cici. Vagy belealszik és akkor jön fél óra nyugi, vagy ordít, ha leválasztom.

Szerintem pocak fájás és közelség hiány lehet váltva, amint telepakol egy pelust, van egy 10-15 perc, amikor aranyosan elnézelődik csendben, majd kezdődik minden előről. Ez normális lenne?

Első baba, így komolyan nem tudom, hogy elrontok valamit, vagy ez ilyen!?

2022. jún. 21. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem tej lesz, hidd el! Nálunk ugyanez volt. Tényleg ahogy az utolsó írta ez a “normális”, még ha a f*szunk kivan már elnézést a kifejezésért, de tényleg… esetleg fehérzaj, vagy valami nyugtató zene segíthet egy picit. Mondanám, hogy levendula illóolaj párologtatás is nyugtató hatású, de ekkora gyereknél még én sem mertem csak később(kb 8-9 hósan), mikor kivoltunk mindannyian. Mindenesetre kitartás! 💕 nem marad így!

2022. jún. 21. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Ja és hozzáteszem, mai napig szoptatok. 16 hós

Ez lemaradt. Még mielőtt kétségbeesnél a tej miatt.(Én is így voltam 😅)

2022. jún. 21. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

10 vagyok

Igen én is azt hittem a tejjel van baj aztán másfél évesen választottam el😂 Jah és volt hogy úgy altattam h állva, ringatva, szoptatva és fehér zajjal😂😂

2022. jún. 21. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális a babád viselkedése. Ilyen idősen az enyém is csak rajtam nem sírt.

Nálunk a kendő jött be, volt rugalmas és szövött is. Utóbbi kémyelmesebb ilyen melegben, mert a rugalmas kendőnek 3 rétegben kell fedni a babát, hogy biztonsággal tartsa. Szövött és karikás kendőben elég az egy réteg.

2022. jún. 21. 23:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást. Most a változatosság kedvéért az éjszakánk is tragikus volt. :D Olyan dagadt szemekkel keltem abból a 1,5 óra édes álomból, hogy elsírom magam a tükörképemtől... :) Igyekszem könnyedebben kezelni a dolgot, ha ez a sírdogálás tényleg természetes.

A kendőt mindenképpen kipróbáljuk, az ezzel kapcsolatos tippeket is köszi, ha bejön a rugalmas, akkor nézünk valami könnyedebbet, esetleg karikást. Rugalmasnál szerintetek melyik a legegyszerűbb, legjobb kötés?

2022. jún. 22. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a belül zsebes kötés volt a legegyszerűbb. Egy idő után már előre meg tudtam kötni magamon, és a gyereket csak beletettem. De nyáron szerintem nagyon meleg.
2022. jún. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!