Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik ha a 10 hónapos...

Mi történik ha a 10 hónapos gyereket édességgel tömik, hogy hízzon? Nap mint nap látom és nem tudjuk elmagyarázni az apukának, hogy ne csinálja.

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 16:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Neked nincs gyereked, kedves mindenkivel foglalkozok, csak a saját dolgommal nem kérdező
2022. jún. 16. 17:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Segíteni szeretnék nekik. De ez a magyar hozzáállás. Tipikus..
2022. jún. 16. 17:13
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
De ki kérte a segítségedet?? Te vagy a tipikus példája a magyar hozzáállásnak, a saját portádon nézelődjél. Komolyan mégis mit képzelsz mi közöd van a szomszéd gyerekéhez. Tényleg nincs jobb dolgod?
2022. jún. 16. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Majd a védőnő meg a gyerekorvos segít nekik. Kívülről, ha belebeszélsz, nem valószínű, hogy jó hatása lesz. Az is lehet, hogy megvan rá az okuk. Mondjuk ha nekem halálos beteg gyerekem lenne, tudnám, hogy 5-10 évnél nem fog többet élni, bizony nem törődnék azzal, hogy milyen hosszú távú egészségi hatása van annak, amit csinálok. Akkor hadd egye az édességet. Csak nem kötik az orrodra. Vagy valamilyen lelki feszültség van a családban, de ezt se fogod tudni kívülről megoldani, sőt, tovább ronthatsz rajta. És akkor még a legkisebb gond az, hogy édességet eszik a 10 hónapos.
2022. jún. 16. 17:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha azt mondtam volna, ha én adok édességet a gyereknek, már el lettem volna hordva. Micsoda emberek vannak itt. pff
2022. jún. 16. 17:19
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hangnemű választ. Kiváncsi lettem volna mi a következménye a sok édességnek.
2022. jún. 16. 17:21
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem válaszolsz arra,hogy mit látsz pontosan ,milyen gyakorisággal ad neki édességet,mit ad neki és honnan gondolod hogy hízlalni próbálja?
2022. jún. 16. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Semmi.
2022. jún. 16. 18:22
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudsz mit csinálni sajnos. Ha apukával beszélgetsz esetleg megemlítheted, hogy ezt szerinted nem kellene, de számíts rá hogy neked esik majd, senki sem szereti, ha beleszólnak a gyerekkel kapcsolatos dolgaiba (én se).

Nyomtathatsz ezzel kapcsolatos cikkeket és bedobod a postaládájukba.

2022. jún. 17. 08:47
 20/21 anonim ***** válasza:
86%
#15, igen, ha idejössz tanácsot kérni, akkor tanácsot fogsz kapni. Ha meg kéretlenül akarsz beleszólni a más dolgába, akkor azzal kapcsolatban kapsz tanácsot (pl. hogy ne csináld, mert nem lesz jó hatása).
2022. jún. 19. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!