Miért ilyen gonoszak és irigyek a nők, ha egymás gyerekéről van szó?
2 hónapos babámat átjött megnézni az egyik szomszéd nő pár hete. Az én korosztályom, neki is van 2 kicsi, ovis gyereke. Mondta, hogy aranyos és szép baba.
Egy itt lakó, idősebb asszonytól pedig visszahallottam, hogy azt mondta neki, hogy az övéi szebb babák voltak.
Komolyan le kell ennyire süllyedni?
Annyira nem érdekel, meg tudom, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb, de ez egyáltalán miért téma két ember között?
Amúgy igenis szép baba a kisfiam, mindenki mondja és én is látom.
Számomra az ő gyerekei teljesen átlagos kicsik. Aranyosak, de semmi olyan sincs bennük, amitől odalennék, mégsem beszélem körbe a lépcsőházban, hogy számomra az én gyerekem mennyivel szebb az övéinél.
Nem fikázom más gyerekét, annyit mondtam, hogy helyesek, aranyosak, de nem extrák, mégsem hasonlítgatom a sajátomhoz.
Ő meg nyíltan ezt teszi. Úristen, de beteg nők járnak ide...
Ahogy esetleg lehetnek ilyen emberek, akik ilyet mondanak más gyerekére, úgy ugyanúgy vannak sz@rkavaró öregasszonyok is, akik szeretik kiszínezni a dolgokat, csak hogy pletykálni tudjanak meg nagyot mondani, és lehet nem is úgy volt, vagy nem azt mondta.
Ezt azért nem árt észben tartani.
Amúgy igenis szép baba a kisfiam, mindenki mondja és én is látom.
Számomra az ő gyerekei teljesen átlagos kicsik. Aranyosak, de semmi olyan sincs bennük, amitől odalennék
Jó eséllyel a tiéd pont olyan átlagos
Szerintem is durva mik mennek itt mostanában.
Az a helyzet, hogy a nők szerintem alapból fura szerzetek. Megy a fúrás, az irigység, a méregetés, a rosszundulat... Tisztelet a kivételnek (én is annak tartom magam).
Igazad van #16
Én nemrég gondolkodtam azon, hogy akik itt azt nézik kibe lehet beleàllni akàrmiért, azok az életben is ilyenek vagy csak itt anonim vezetik le a feszkót, face to face meg megy a pitizés màs anyukàk felé?
Néha elgondolkodom vajon az én jófej anyuka ismerőseim is ilyenek online? 😃 Borzasztó ez az oldal amúgy, mindenért is beszólnak, mindenért lepontoznak.
"Amúgy igenis szép baba a kisfiam, mindenki mondja és én is látom"
Te pont ugyanezt csinalod
16, bocs, szó nem volt arról, hogy bárki csúnyának nevezte volna a kérdező gyerekeit.
"Egy itt lakó, idősebb asszonytól pedig visszahallottam, hogy azt mondta neki, hogy az övéi szebb babák voltak."
most a kérdező állítja,hogy az övé szebb, mert a szomszédé átlagos...
Most simogatni kellene a buksiját, hogy szegény, megbántotta a szomszéd? ugyanezt csinálja ő is itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!