Colát adni 1évesnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,lányom 13hónapos.3napja megy a hasa(nem vészes max 3-4x naponta)Jön a hátsó foga(összes fognál volt hasmenés hívtam a védőnőt mindig és hogy ez "normális ilEnkor.
Ma átjött anyós és elkezdett okoskodni hogy adjak neki Colát.Néztem rá hogy mér adnék én az 1évesemnek Colát?
Mer hogy régen azt adtak a gyerekeknek ha ment a hasuk hogy az jó rá,mondtam életembe ilyent nem hallotam és nem vagyok hajlando Colával itatni,erre bebunkult.Most ténleg normális hogy valkik 1évesnek Colát adnak hasmenésre?
2022. jún. 13. 17:15
11/16 anonim válasza:
Hát az én majdnem iskolás gyerekem mai napig nem bírja az ilyen üdítőket 😂 Lehet hogy segít, de azért az sem mindegy, hogy a gyerek keri-e.. Amúgy nem, én sem adnék 1 évesnek. Egy nagy csoportos óvodás korú már más, de neki sem rendszeresen.
12/16 anonim válasza:
Tényleg hat, de egy évesnek nem adnám. Adj neki biogaiat, az probiotikum.
13/16 anonim válasza:
Adj neki ORS italt. Pl hipp, vagy a biogaianak is van
14/16 anonim válasza:
Fogzásos hasmenésre nem. Valójában inkább a fosós-hányós vírusok esetén, vagy gyomorrontásnál szokták ajánlani a ropi-cola kombót. Inkább hányás ellen jó, csak hasmenésre pont a cukortartalma miatt nem igazán szerencsés.
15/16 anonim válasza:
Orvos javasolta nekünk hányásra. Állítólag a coca cola jó rá behűtve.
16/16 anonim válasza:
Hányásra tényleg jó, nem tudom mitől de nekem terhesen az segített, pedig nem olvastam előtte sehol erről, csak simán tapasztaltam.
De egy ilyen kicsinek ettől függetlenül nem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!